FrankEver Universal Smart IR Control de la Distanță WiFi Infraroșu Acasă IR Blaster de Control Tuya Google Asistent Alexa WiFi uz Casnic

w5935

65.86lei

-80.5

146.36lei

-55 %

Produs nou

Caracteristici Produs:

Cu acest Universal IR Control de la Distanță, puteți utiliza telefonul mobil pentru a controla aparatele electrocasnice, cum ar fi STB(Set-Top-Box), TV Box, TV, Aer Conditionat, Ventilator, DVD, etc. Compatibil cu cele mai multe branduri de pe piață, pentru detalii, vă rugăm să consultați sprijinit de brand listă în Aplicație.În plus, ea are funcția de învățare, vă permite să copiați cheia funcția de control de la distanță original pentru Aplicație(Personalizarea butoanele din Tuya Inteligent App).Notă: Nu este compatibil cu aparatele electrocasnice care folosesc RF sau bluetooth control de la distanță.

※ Control Vocal

Prin conectarea vorbitor Inteligent, cum ar fi Amazon Echo, Google Acasa, sunt capabil să-și exprime controla aparatele de acasă.De exemplu: Alexa, porniți TELEVIZORUL; OK Google, aer condiționat temperatura la 25 de grade.

※ Scenariu și de Automatizare în Aplicație

Un scenariu este format din 1 sau mai multe acțiuni.Prin crearea unui "Scenariu", s-ar putea controla mai multe dispozitive cu un singur robinet; Prin adăugarea unui "Automatizare" și interconectarea cu alte dispozitive inteligente, Wi-Fi control de la distanță este capabil să execute acțiuni în mod automat în funcție de condiții, cum ar fi dispozitivul de stare, de vreme și de timp.

※ Timer Automat de Declanșare și

În funcție de obiceiurile de viață, de timp stabilit comutatoare pentru aparate de uz casnic, cum ar fi pornirea/oprirea aerului conditionat, la intervale regulate.

※ DIY

Personalizarea butoanelor în Tuya Inteligent App dacă aparatele dumneavoastră de acasă de brand nu este în listă sau nu acceptate.

※ Al Treilea-Petrecere De Control:

Funcționează cu Amazon Alexa, Google, Asistentul Siri(iOS 12.0 sau mai târziu), Tmall Duh, Tecent Xiaowei, DingDong, Rokid, DuerOS, etc.

Produs Parametru:

* Nume produs: Universal Control de la Distanță IR * Numărul de Model: CS-IRC-1 * Intrare: DC 5V/1A(Micro USB) * Consum în Standby:

Etichete: pentru acasă, video rcd330, acasă inteligent, placi de gadget-uri, se adapteze wifi, 423 mhz control de la distanță, sonoff comutator, ușa tuya inteligent, tuya zigbee, homekit comutator

Utilizarea STB/Fan/DVD
Comunicare Wireless IR
Infraroșu Frecvență 38-56K Hz
Frecvența 433 MHz
Nume De Brand FrankEver
Cablu De Alimentare USB de tip C
Sprijin APP Da
Putere De Intrare DC 5V/1A(Micro USB)
Pachet Da
Numărul De Model FK-OZN-R6
Upgrade-ul 1 Senzor De Umiditate
Certificare FCC
Upgrade-ul 2 Temperatura
Origine NC(de Origine)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare