Casual Solid Shirring Femei Două Seturi de Piese 2020 Toamna Iarna Doamnă Înaltă Talie Pantaloni Largi + O-gat Maneci Teuri Utilaje

w59308

78.31lei

-26.07

104.38lei

-24 %

Produs nou

Comanda de mai s, transport Gratuit DHL sau FeDex, mai mult pentru mai mult discount.Accepta picătură de transport maritim și en-gros, bine ai venit să ne contactați și să plasați comanda de pe magazinul nostru.

Dimensiunea Diagramă

Instrucțiuni De Spălare

Detaliate instrucțiuni de spălare.Pentru exemple, spălare cu o temperatură de nu mai mare de 30, nu folosiți înălbitor, atârnă uscat, nu se calca, nu se usuce curat, etc.

Povestea De Brand

Suntem profesional de producător în principal produce Îmbrăcăminte pentru Femei, cum ar fi femei, rochii, tricouri, Hoodies & Hanorace, Jachete, Salopete & Salopetă, Treninguri, Pantaloni & Codrin, Pulovere, Bluze & Camasi, etc., precum și Îmbrăcăminte pentru Bărbați.Avem propriul nostru departament și de a dezvolta mai multe stiluri noi în fiecare lună.Este, de asemenea, pot fi personalizate ca ai nevoie.Preț mai favorabil pentru cantitate mai mare.

Etichete: pantaloni set, shirs băiat, 2 bucata costum set pentru femei, set pentru femei, verde shirs, tee shirs, băieții shirs, costum set pentru femei, alb shirs, 2 bucat set pentru femei

Material Poliester
Pantaloni Lungime(cm) Lungime Completă
Numărul De Model K9706
Nume De Brand SONDR
Varsta Varsta 18-35 Ani
Guler O-Gât
Decor NICI unul
Stil Casual
Pantaloni Tip De Închidere Talie Elastic
Lungime maneca(cm) Plin
Îmbrăcăminte Lungime Scurt
Sezon Primavara/Toamna
Origine NC(de Origine)
Maneca Stil Regulat
Tip De Închidere Pulover
Gen FEMEI
Rochii De Lungime Glezna-Lungime
Model Tip Solid

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare