1969 Chevrolet Supercar Vinil Autocolant Autocolant Perete Teen Masina Sport Hobby de Familie Dormitor Decor Sticker Mural 2CE34

w58823

49.14lei

-15.54

64.68lei

-24 %

Produs nou

45181 Produse ar putea fi interesat

Caietul de sarcini:

100% de brand nou și de înaltă calitate Material:Vinil PVC Autocolant de Perete Personalizate C o l o r :Dacă vă place alte culori, vă rugăm să alegeți din tabelul de culori și lasă-ne culoarea sau numărul de culoare.De exemplu:2# Personalizate Dimensiune:Daca ai nevoie de alte dimensiuni, vă rugăm să e-mail-ne, noi vă va oferi o personalizare link-ul.Pachet: 1xSticker,1xTransfer film,1xinstruction pentru utilizare.

Ușor de utilizat : Alegi o suprafață netedă, suprafață curată și uscată.Dezlipi eticheta de foaie unul câte unul.Poziția adeziv pe o suprafață plană, fără apăsând-le, astfel încât acesta vă permite posibilitatea de a le retrage și repoziționați-o din nou.Dacă rezultatul este satisfăcător pentru tine, lipi ferm la suprafața apăsarea bule de aer spre exterior.

Despre decalcomanii de vinil...

1.Etichetele sunt ușor de îndepărtat, dar nu pot fi reutilizate/înlocuite; puteți elimina vinil fără a deteriora suprafața sau de a face murdar.

2.Am tăiat dintr-un singur solid de culoare ton de vinil, a doua culoare de interior este de culoare de perete sau de suprafața pe care doriți să-l aplice.

3.Culorile pot fi ușor diferite, în funcție de setările PC-ului .

Dimensiuni: S:57x32cm M: 75x42cm L: 102x57cm

Etichete: mare autocolant de perete, adeziv numărul, vest pictura murala de perete, doberman decal, autocolant perete băiat, vinil comparativ murală, 3d autocolant de perete, chevrolet cruze, simplu de vinil autocolant, decorative viniluri copaci

Terminat marimea L 102X57CM
Terminat marimea M 75x42cm
Numărul De Model Autocolant De Perete
culoare Pot fi personalizate
Scenarii PERETE
Origine NC(de Origine)
model Avionul De Perete Autocolant
Caracteristici De protecție a mediului, impermeabil, detașabil
Cenzura Cod 2CE34
Stil Modern
Clasificarea Pentru Perete,Mobilier Autocolante,Etaj Autocolante,Pentru Faianta,...
Material Vinil Autocolant De Perete
Terminat marimea S 57x32cm
Tema model
Dropshipping Da
Caietul de sarcini Single-piece Package

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare