Crescut Spic Veste Casual pentru Barbati cu Dublu Rânduri Una bucată Om Costum Vesta de Mireasa V-Neck Grom Smoching Haina Noua

w58297

187.08lei

Produs nou

NOTĂ:

***Dimensiunea este Europen Dimensiune.Doar o Vesta, fara accesorii.

***Dacă doriți custom-made Vesta, doar vă rugăm să ne trimiteți măsurători în conformitate cu "Modul de a Măsura" de mai jos.Doar alege o dimensiune la întâmplare, atunci când plasați comanda, și rețineți-l.Acesta va fi OK.

Standard Dimensiunea Diagramă

(Unitate: cm) (1 inch=2,54 cm; 1 inch=de 0,394 cm)

Cum Pentru A Măsura

Detalii(Unitate: cm sau inch)

1 .Umăr=?

2 .Talie=?

3 .Bust=?

4 .Lungime=?

5 .Vesta de culoare =?

NOTĂ : Despre zona Bustului si a Taliei , vă rugăm să-l măsoare în conformitate cu Ghidul de mai sus.După măsură, vă rugăm să verificați Măsurătorile, apoi trimite-ne Măsurători, atunci când plasați comanda.

Cumparatorul Observa

1.Despre culoare

-Poate exista o ușoară culoare diferite între fotografie și costum terminat,pentru ecrane de Calculator au aberațiilor cromatice, mai ales între CRT ecran și ecran LCD.

2.Impozite și taxe

-Impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de a cumpara.

3.Despre picătură de transport maritim și en-gros

-Pentru en-gros, noi va oferim discount.

-Pentru picătură de transport maritim, putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să.(Ai nevoie de ceva trimite notă despre picătură de transport maritim.

4.Despre achiziționarea de protecție timp

-Dacă achiziția protecția timpul se scurge, vă rugăm să contactați-ne "din Cauza întârzierile la transport,vă rugăm să extindă data de livrare de 30 de zile." și ne poate ajuta să-l extindă.

5.Feedback-ul

-Dacă te și place produsele noastre,pozitive evaluarea este apreciat foarte mult și vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră.Dacă nu mulțumire ,vă rugăm să ne contactați, nu adăugați feedback-ul rău.Doar contactati-ne, și va răspunde la întrebările dumneavoastră în termen de 24 de ore, vom găsi cele mai bune soluții pentru tine.

Etichete: de sex masculin costum vesta, miei lână vesta barbati, vestă de bărbați, sarcina suport lenjerie, lână vesta pantaloni barbati, vesta vesta, lână vesta piele intoarsa barbati, barbati vesta vesta, amazon mens vesta, decathlon

Tesatura Tip Lână
Închidere Dublu Rânduri
Tip De Element Veste
Numărul De Model V0839
Stil Smart Casual
Material Lână
Gen BĂRBAȚI

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare