JIQI Temperatură Înaltă Steam Cleaner Dezinfectant Mop Portabile Capota Gama de Înaltă Presiune Vapor Mașină de Curățare Perie 110V 220V

w58161

93.11lei

-9.2

102.31lei

-8 %

Produs nou

UE /SUA/BS adaptor este prevăzută pentru fiecare plug-in produse .

Orice alte interese, vă rugăm să contactați-mă oricând!

1:în Germania clienții

vă rugăm să ne spuneți numărul EORI, dacă doriți pentru a navei prin FedEx sau TNT .Fără ele, am putea doar prin DHL, Hong Kong post sau China Post !

2 :pentru clienții din rusia

vă rog lăsați-vă numele complet ( cel puțin 3 cuvinte ) , inclusiv prenumele, numele mijlociu și numele de familie, în caz contrar Post rusesc nu va elibereaza coletul și a reveni la China !

3:pentru clienții din Brazilia

dacă doriți pentru a navei prin FedEx, DHL, TNT, UPS, te rog spune-mi numărul dumneavoastră de impozit ( CPF sau CNPJ ).Fără ea, vamale va returna bunurile în China .

4:pentru Ucraina, Belarus clienții

Dacă alegeți să livreze către China Post( în special Ucraina, Belarus ), vă rugăm să așteptați cu răbdare, este oarecum lent, cel puțin va dura aproximativ 30 de zile .

5:pentru clienții din America de Sud

dacă aveți numărul fiscal ( cum ar fi Argentina, Peru, Columbia ,etc) , se va reduce multe probleme cu vama.

Caietul de sarcini: putere Nominală de alimentare: 220V-240V / 50Hz 110V-120V / 60Hz AC Liner volum: 350ml (maxim)-NOTĂ nu se umple mai mult de 250ml de gol putere Nominala: 1000W presiunea Aburului: 3.5 Bar Siguranța temperatura de operare: 172 ° Culoare: galben / alb, aleatorii de livrare Lungi cablu de alimentare de aproximativ: 2,6 metri de Aburi rata: 28g/m aproximativă încălzească timp: Aproximativ 3-4 minute Permite nominală de linie de curent de sarcină nu este mai mare de 10A caracteristici Produs: 1. Control automat de incalzire, abur continuu pot fi generate de ușor și durabil de curățare. 2. Pur abur de înaltă presiune, nu se adaugă agenți chimici, complet ecologic. 3. Importate cablul de alimentare în mod eficient poate separa de apă, praf ud, pentru a asigura siguranța. 4. Ductil, de înaltă rezistență fuselaj. 5. Special conducte de căldură și pot integrate de proiectare, toate-a rundă de încălzire, eficiență termică ridicată, mai multă energie. 6.3 metri mai lung de sârmă, mai convenabil de a folosi.

Etichete: aspirator cu abur, aburi de curățare, profesionale, mopuri cu aburi, vapor, vapor curat, tigaie cu aburi, broan capota gama de lumini, legume la aburi, aspirator cu abur steamer, frecvența viteza

Tensiune (V) 110V/220V
Nume De Brand JIQI
Numărul De Model 4QJQ-Hand-Y
Putere (W) 801-1000W
Certificare ce
Deficit De Apă De Alarmă No
Tip handheld
Aspirator Tip Aspirator Cu Abur
Abur Durata 10-15 minute

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare