Touchscreen Sac de Biciclete Sac Impermeabil de Mare Capacitate Cadru Sus Fata Tub Sac de Ciclism 6.5 în Cazul în care Telefonul Biciclete MTB Accesorii

w5800

17.09lei

-6.67

23.76lei

-28 %

Produs nou

Caracteristici:

Design unic

Acolo este un telefon mobil sac pe partea de sus din față fascicul de sac, și transparent tangibil fereastra de PCV în telefonul mobil geanta poate opera rapid telefonul mobil.

Cantitate mare

Acesta este fabricat din impermeabil Oxford pânză și criptate material poliester, care este colorfast, rezistent la apa, rezistent la uzura si dificil să se deformeze.

De mare capacitate

Doi saci pe partea pară mai mici, dar ele pot fi o mulțime de lucruri, deci este foarte potrivit pentru a merge și de a transporta.

Stabil

Există două benzi elastice din telefonul mobil, geanta, care poate repara telefonul mobil într-o poziție corectă și pentru a preveni-l de la mișcare atunci când de echitatie.

Convenabil

Telefonul mobil sac și fasciculul față sac sunt conectate perfect, și doi saci sunt integrate pentru a face mai convenabil.

Aplicabile scene

Este potrivit pentru biciclete de echitatie.Acesta poate fi plasat telefon mobil, chei, carduri de credit, facturi, etc.

Caietul de sarcini

Tip:Bicicleta Fața Sac

Material:impermeabil Oxford pânză+criptate poliester

Culoare:albastru

Cantitate:1 buc

Lungime:17cm/6.68 în

Inaltime:13cm/5.11 în

Grosime:5cm/1.97 în

Potrivit pentru :below5.5in telefon mobil

Net greutate:147g/5.19 oz

Pachete:

1*Bicicleta Fața Sac

Etichete: sac de biciclete, bicicleta poster mare, geanta bicicleta rezistent la apa, suport de biciclete sac mare, sac de mtb, bicicleta geanta mare, geanta ghidon bicicleta, bicicleta geanta partea, geanta bicicleta, bicicleta geanta se

Convenabil,Stabil Biciclete,Echitatie,Telefon
Numărul De Model bicicleta fața sac
Bicicleta De Munte Sac Cantitate Mare,Durabil,De Mari Dimensiuni
Geantă De Șa Bicicleta Telefonul Sac
Funcția Impermeabil
Certificare bicicleta fața sac
sac de ciclism bicicleta fața sac
Material Polyster

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare