Pentru Samsung Nota 8 Caz Acoperire de Lux Omul de Fier Stand Caz Greu Armura+Silicon Moale TPU Acoperire pentru Samsung Note 8 gelaksi

w5759

17.74lei

-15.74

33.48lei

-47 %

Produs nou

NOTĂ: vă Rugăm să citiți înainte de a plasa comanda, multumesc!!!

1. Dacă suma totală a comenzii este mai mică de $5.00, vom transport gratuit prin 4PX Singapore Post, OM Pro, NU de urmărire pentru comenzi mici (veți vedea parcela de ședere în China, nu vă faceți griji despre asta, nu aici).

Dacă doriți cu urmărire, mod de transport maritim, vă rugăm să alegeți China Post Air Mail sau www.videoprint.ro Standard de Transport maritim sau ePacket sau DHL sau UPS, dar va cheltui mai mulți bani pentru transport.

2. Nici o Dispută vă rugăm : te Rugăm să nu deschizi disputa în termen de 60 de zile (Brazilia 90 de zile) , este binevenit, să păstreze relații bune de afaceri, Mulțumesc pentru înțelegere.

o.Dacă Confirma Timp este în curând, dar încă nu primi comanda dvs., vă rugăm să contactați-mă (Pentru Mesaj sau Trimite un Mesaj la Cumparator), nu vor extinde termenul de livrare pentru tine.

b.Dacă după 60 de zile (Brazilia 90 de zile) încă nu primi produsele, vă rugăm să contactați-mă (Pentru Mesaj sau Trimite un Mesaj la Cumpărător), I se va returna integral banii.

Pentru Samsung Nota 8 Caz Acoperire de Lux Omul de Fier Stand Caz Greu Armura+Silicon Moale TPU Acoperire pentru Samsung Note 8 gelaksi

Etichete: samsug s8 caz mat, samasung s8 caz, samsuang s8 caz, ruj s8 caz, înghiți s8 caz, jovo s8 caz, samsug galahy s8 caz, samsug s8 caz stoarce, samsug s8 caz card, samsugn s8 caz

Compatibil Marca Samsung
Feature2 chapparo omhulsel concha carapaca skal guscio para pe toarnă telefon
Tip pentru Caz de Protecție Telefon funda Ajax sac Sac Nou Caz Zebra carcaso
Nume De Brand mksup
Design pentru Cep Telefonu Caz funda Telefoon Capa de Protecție Steaua ajax
Feature1 telefonen ghuthan guthain telefon puhelin puhelimen puhelimeen
Origine NC(de Origine)
Compatibil Samsung Model Galaxy Note 8
Caracteristici pentru Sumsung Galasy caz ca ar fi de Acoperire Samusung Samaung Drăguț shell Smasung

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare