SHGO-Universal Evidenția Estompat LED de Iluminare Lămpile de Actualizare kit Reglabil LED Lumina Pentru Monitor LCD de 2 Benzi cu LED-uri

w57253

28.35lei

-6.67

35.02lei

-19 %

Produs nou

Lumina de Fundal cu LED Avantaj:

De înaltă Luminozitate LED backlight de până la 700 nits.

Îmbunătățit Raport de Contrast Dinamic de 1000: 1.

Gama de Culori îmbunătățită pentru mai Realiste Imagini.

Mare șoc/Vibrații rezistente.Generare Redusă De Căldură.Beneficii De Mediu.

Iluminare LED Durata de viata:

Ca ei sunt o stare solidă dispozitiv semiconductor, LED are o durată de viață mai lungă, de obicei, de durată de peste 100.000 de ore.

Fiind în stare solidă dispozitive, LED-ul se va efectua exact ca atunci când au fost fabricate, spre deosebire de CCFL care își pierde lumina de ieșire continuu de-a lungul vieții lor de până la 50%.

Acest kit este un înlocuitor direct pentru ecranele de Laptop care au fost inițial echipat cu un single CCFL lumina de fundal lamps.By actualizarea la această înaltă luminozitate LED backlight, luminanța de alb ar putea ajunge la fel de mare ca 700 nits și luminanța raport de contrast ar putea ajunge la fel de mare ca 1000: 1. Acum, puteți experimenta realiste imagini.

Benzi cu LED-uri:

dimensiuni: L/W/H: 533mm*4mm*2mm(super mai subțiri ,ușor pentru a se potrivi mai multe panouri),Pot fi tăiate de către fiecare 3 lămpi ca un grup de Sprijin 15inch să 23inch: 15 inch,17inch,19inch,19inch wide,20inch,22inch wide 23.6 inch

Placa cu LED-uri:

dimensiuni: L/W: 7cm*2cm Estompat, aceeași funcție ca și înainte de intrare: 9-30V

culoare: culoare fotografie

Material: plastic

Atenție:

Nu oferim suport tehnic .Trebuie să știi cum să-l folosească.Dacă nu, Cred că de două ori despre comanda dumneavoastră.Multumesc!!!

Conținutul Pachetului:

1* placa cu LED-uri

2* benzi cu LED-uri

1* Cablu

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: lg benzi cu led-uri, orb cablu, cob led strip dimmbar, lampa lcd, akai led backlight, monitor led strip, lampa de monitor, iluminare din spate ambilight monitor, monitor pc, alimentat de la baterie de lumină pentru magazie

Tip De Element Benzi
Nume De Brand REFURBISHHOUSE

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare