4" Polizor Unghiular Cu Disc De 22 De Dinte De Fierăstrău Cu Lanț Pentru Sculptură În Lemn Culpting Instrument De Plastic Polizor Unghiular Cu Disc De Sculptură În Lemn Disc Dinte Bine

w57177

29.61lei

-5.25

34.86lei

-15 %

Produs nou

Descriere:

4 inch polizor drujba cu disc de 22 dinte poate oferi o precizie de taiere pe lemn, plastic, gheață, etc. Viteza maximă ajunge la 14000rpm, de a lăsa utilizatorul să taie sau să sculpteze cu usurinta.Acest lanț văzut disc se potriveste pentru 100mm sau polizor unghiular 115mm.

Caracteristici:

22 de Dinte de fierastrau pe Disc: slefuire disc drujba utiliza viteza si manevrabilitate pentru a reduce, mormânt, elimina și de a grava în lemn, materiale plastice, gheață, din cauciuc dur, etc. Din Oțel inoxidabil Disc: cutter este ușor de stabilit între cele două placă de oțel de polizor unghiular pentru a oferi o prindere fermă eficient pentru gravură. Maxim 14000rpm Ascuțite de Tăiere: lame speciale sunt de o puternică rezistență și durabilitate permite precise și fine de tăiere, care satisface diverse cerințe de instrumente de tăiere. Firma de Centralizare: link-uri lanț sunt consolidate de greu aliaj de oțel atât de purtare este de 3 ori mai puternice decât cele obișnuite.Durata de viață va fi extins la fel de bine. De 4 Inch(100mm) sau 4-1/2"(115mm) Polizor unghiular: Potrivit pentru curbe de lucru pentru a oferi rapid curbare și eliminarea deșeurilor.

Caietul de sarcini:

1.Nume Produs: Fierastrau Cu Disc 2.Culoare: Argintiu 3.Tip: Circular Fierăstrău Cu Lanț 4.Material: Otel Inoxidabil+Aliaj Dur 5.Dinte Cantitate: 22 6.Adâncime de tăiere: ≤22mm 7.Lățime de tăiere: Aproximativ 7mm 8.Max.Viteza: 14000rpm 9.Produs Diametru Interior: 16mm(5/8") 10.Produs Diametru Exterior: 100mm(4") 11.Se potrivesc Pentru: prelucrarea Lemnului Tăiere, Rădăcină de Sculptură, de Tăiere Forma, etc.

Lista De Pachete:

1 x Disc de Ferăstrău cu Lanț

Etichete: broasca planta polizor, cupru plante polizor, ultima planta polizor, planta polizor grand, puternic planta polizor, zinc planta polizor, premium planta polizor, planta polizor ford, cub planta polizor, oțel planta polizor

Origine NC(de Origine)
DIY Consumabile ELECTRICE

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare