20buc Sudare, Brazare Rod 2mmx500mm Temperatură Scăzută de Aluminiu, Sarma de Sudura de Lipit Tija Set Pentru Lipire Lipire

w5717

18.75lei

-12.49

31.24lei

-39 %

Produs nou

Caietul de sarcini:

De Brand nou

Material: Aluminiu

Culoare: Argintiu

Diametru: aprox. 2mm

Lungime: aprox. 500mm

Punct De Topire: 647℃ ~ 658℃

Recomandat pentru sudura sau lipire aliaj de aluminiu: 1060, 1350, 3003, 3004, 3005, 5005, 5050, 6053, 6061, 6951, 7005, și aliaje turnate 710.0 și 711.0

Caracteristică:

Excelentă rezistență la coroziune.

Temperatură scăzută, nu rugina.

Durabil si manopera de rafinat.

Mare sudare efect.

Cu deplină & lină de sudare efect, deoarece de interne pulbere.

Punct de topire scăzut.

Conductivitate termică ridicată, de înaltă conductivitate electrică și de prelucrare excelentă performanță.

Nu trebuie să utilizați alte fluxului de pulbere cu aliaj de aluminiu ca de sudare de bază și de acoperire ca sarea de bază.

Ușor de sudat.

Utilizate pentru sudura cu arc de argon și material de umplere pentru aluminiu pur, conexiune cu aluminiu autobuz și tijă de aluminiu electrolitic de plante și energie electrică, chimie, produse alimentare și așa mai departe.

Cum să Utilizați:

1. Curat și străluci suprafața fizică.

2. De căldură la suprafața materialului de bază, până la temperatura de firul de operare temperatura de 380℃ ~ 400℃, astfel încât vă puteți baza pe metal de bază de transfer de căldură sârmă de sudură pentru a forma suduri, nu ar trebui să folosească flacăra să ardă sârmă, Când temperatura suprafeței metalului de bază este suficientă, firul poate curge bine și pătrunde în capilare, metalice.

3. Atunci când repararea aluminiu subțire, atâta timp cât bază de aluminiu de metal încălzit la lucru adecvate de temperatură, și apoi utilizați sârmă și înapoi frecare de topire, pentru a forma o sudură, doar cu o perie de metal se topesc sârmă de sudare pentru sudarea la sudură.

4. Utilizarea de gaz propan pentru a suda s mall obiect, utilizarea de gaze industriale sau de inducție dispozitiv de încălzire pentru a încălzi și sudură obiect mare, naturale lent de răcire după sudare.

Pachetul inclus:

20buc x Sudare, Brazare Rod

Notă:

Vă rugăm să permiteți-1-3cm erorilor datorate manuală de măsurare.

Element de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit pe monitorul computerului de monitoare nu sunt calibrate fel.

Etichete: rochie de seara corset d, ninja ultras hoodie, mou adidași, pantaloni scurți, motocicleta 1 24 kit, popsoket fier negru, moufle bebe pokemon, mazda 323 motor v6, nailon de pescuit de 35 kg, pandantiv pere de argint

Curent De Sudare Alte
Cerere Sudare
De operare curent Alte
Temperatura De Operare Alte
Lungime 500mm
Numărul De Model Vergele De Sudare De Aluminiu
Origine NC(de Origine)
Certificare NICI unul

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare