Pen Mill Trimmer Set, 7 Piese Profesionale Strungari Tunderea Sistem

w56879

49.71lei

-33.15

82.86lei

-40 %

Produs nou

Bonjour Prieten,

Bine ati venit la magazinul meu!!!

Pen Mill Trimmer Set, 7 Piese Profesionale Strungari Tunderea Sistem

Descriere Produs:

1.Dacă vă place să rândul său, pixuri sau intenționează să ia pixul de cotitură în sus ca un hobby, atunci acest kit este o necesitate pentru pix gol proces de pregătire.De obicei după ce ați lipit tuburi de alama în stilou spații și tubul este complet uscat, este o practică comună pentru a curăța, pătrat și tăiați capetele oarbe.

2.Acest lucru este făcut în așa fel încât gol este plat pe ambele capete și să vă asigurați tub de alamă se întâlnește cu bucșe într-un adevărat curat mod.

3.Acest kit vă oferă un bonus ca pilot cutter shaft curăță orice stânga peste lipici care ar fi fost lăsat în urmă, în timpul lipici procesului.Asta pen trimmer kit poate fi folosit pe o masina de gaurit cu un burghiu de mână sau cu propriul magazin de făcut dacă se dorește.

4.Atunci când se utilizează un burghiu de mână sau apăsați drill, este recomandat să utilizați un stilou menghină de centrare (nu sunt incluse) pentru a contribui la securizarea pen gol.Aceasta ajută, de asemenea, să utilizați un stilou menghină de centrare pentru o mai mare acuratețe atunci când foraj cu Pen Trimmer.

5.Dacă utilizați un burghiu de mână, vă recomandăm asigurarea gol într-un banc de lucru cu menghină dacă un pix menghină de centrare nu este disponibil pentru tine.Kit-ul include un 3/4 inch Capul de tăiere, 7mm, 8mm, 3/8 inch, 10mm Pilot Cutter Shaft, 0 Dimensiune Adaptor, Manșon și o Cheie Hexagonală Cheie pentru capul de taiere.

Iata un proiect care servește 3 scopuri:

Face folosind strung se ocupă mai ușor și mai puțin stresant

Oferă o distracție de cotitură proiect

Face strung arata minunat

Vă rugăm să rețineți că:

Dacă burghie necesare nu sunt disponibile sau gaura în lemn este prea mare, se folosește următoarea pic mai mare și înfășurați o bandă de mascare bandă de-a lungul metal pentru a umple spatiul pentru un confortabil se potrivesc.

Când tunderea capetele de un gol cu țeava lipită în interior, utilizare de presiune minimă și ridica și mai mici butoi de tuns frecvent pentru a împiedica de tuns de ardere la sfârșitul gol și întunecare sau decolorare lemn.

Greu,lemnul de rasinoase, cei de la rosewood de familie, au tendința de a arde cu ușurință dacă vă tăiați prea repede.Garnitura pentru o secundă sau mai puțin și înapoi tuns din gaura pentru a verifica adâncimea de tăiere.Nu burghiu prea adânc și se taie în alamă.

Material:oțel

culoare:Argint

Conținutul Pachetului:

4 * pilot arbori

1 * 3/4 inch cuadratura cutter

1 * cheie Hex

1 * tub de cupru

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Imagini de produs si descrierea doar pentru scop de referință, astfel încât vă rugăm să consultați subiectul produce.

Produs Imagine:

ATENȚIE:

* Dacă te întâlnești probleme atunci când efectuarea plății , vă rugăm să contactați www.videoprint.ro Centru de Servicii pentru Clienți pentru a cere ajutor:

Despre După-vânzare de Servicii:

Suntem de Încredere vânzător.

Servicii profesionale post-vânzare pentru clienții noștri.

Dacă există orice întrebare cu privire la scopul, vă rugăm să ne contactați în avans ,vom fi mereu aici de a rezolva probleme pentru tine.

Feedback-ul:

1. Vă rugăm să verificați pachetul și element atunci când vei ajunge cu grijă pentru a asigurați-vă că nu există nici o problemă.

2. Dacă aveți orice probleme sau nu sunt pe deplin mulțumit cu pachetul,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ.

3. Așteaptă cu nerăbdare să dvs. de cinci stele feedback-ul pozitiv.

Vom rezolva problema pentru a te satisface.

Dragul Meu Prieten

* Noi sprijinim en-Gros/Picătură de Transport maritim Pentru

* Pentru a Picătură de Transport maritim comanda, te rog remarca"Picătură de Transport maritim Pentru", vom prioritiza.

* Pentru en-Gros/Drop comenzi de Livrare, dacă aveți orice întrebări despre produsele noastre , vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în avans,vă vom oferi cele mai bune servicii pentru a satisface cerintele dumneavoastra.

Alege magazinul nostru!

Sincer păziți-vă confortabil și fericit de viață!

Etichete: bucătărie turner, Spatula, spatula turner, butoi din oțel inoxidabil, butoi de vin, silicon turner, butoi din lemn, butoi de bere, butoi de stejar, butoi lemn

Material Aluminiu-Aliaj de cupru
Tip Instrument De Construcție Piese
Utilizare DIY acasă
Numărul De Model instrument
Origine NC(de Origine)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare