600W Bluetooth Stereo Audio Amplificator Auto Acasă de Muzică HiFi de Control de la Distanță SD, USB, FM AMP 12V/220V Auto Amplificatoare de Sunet HIFI MP3

w56233

130.50lei

-24.85

155.35lei

-15 %

Produs nou

600W Bluetooth Stereo Audio Amplificator Auto Acasă de Muzică HiFi de Control de la Distanță SD, USB, FM AMP 12V/220V Auto Amplificatoare de Sunet HIFI MP3

Caracteristici:

1.Volumul principal, tonul ridicat de ajustare și reglare bass sunt ajustate cu componente analogice pentru a face upgrade mini mixer, permițându-vă pentru a reda muzica lumii și adevărata HIFI efect de sunet.

2.Acest aparat are o interfață USB, precum și un built-in MP3 indicatorul este folosit pentru a descărca muzică îți place să discul și introduceți-l în aparat, și instantaneu plug și să se joace fără a aștepta.

3.Funcția complet infraroșu de control, convenabil dialogului om-mașină, face funcția sa operarea simplă și ușor de înțeles, să te las să faci ce vrei.

4.Se poate susține de mulți oameni să cânte în același timp.Tu și prietenii tăi bucurați-vă de distracție de a canta.

5.Wireless Bluetooth, ușor să se conecteze pentru iPhone, ipad, telefoane inteligente, tablete și alte dispozitive Bluetooth, interfata USB, care este, de difuzare și de a folosi, și bucurați-vă de muzică de înaltă calitate.

Caietul de sarcini:

Putere nominala: 80W + 80W

Putere la vârf: 300W + 300W

Standard Impedanta: 4 - 16 ohmi

Răspuns în frecvență: 20KH - 20KHZ(±3DB)

Semnal-zgomot: ≥ 90DB (O putere)

Total Distorsiuni Armonice: ≤ 0.5% (condiții normale de lucru)

Semnal de Sensibilitate Intrare: 200MV(±30MV)

Intrare de MICROFON Sensibilitate: 9MV(±2MV)

Nivelul de înregistrare de Ieșire:=1V

Auxiliar de Nivel de Ieșire:=1V

Utilizarea De Tensiune: 220V-240V 50/60HZ 12V DC

Pachetul Inclus:

1 X Casa/Masina Amplificator

1 X Control De La Distanță

1 X Manual de Utilizare

• Toate elementele vor fi livrate în termen de 2 zile lucrătoare după ce plata este eliminat.• Toate articolele vor fi expediate prin Poștă, care durează în mod normal 15-35 de zile pentru a ajunge.• De transport maritim internațional necesită mai complicat procedurilor de transport (cum ar fi ambele țări vamale, stații de tranzit, etc.), de asemenea, va efect de mai mulți factori, cum ar fi concediu, condiții meteorologice etc, deci probabil că va dura mai mult timp pentru dvs. de articole pentru a ajunge la destinația finală.Vă mulțumesc pentru înțelegere în această privință.• Taxele de Import, taxele pe valoarea adăugată și alte taxe nu sunt incluse în prețul sau costurile de transport.Țara Timp De Livrare(Prin Posta Par Avion)

Plata :

• Acceptam Alipay, West Union, TT, Transfer Bancar , Portofel QIWI, WebMoney , Toate principalele carti de credit sunt acceptate prin plată securizat procesor ESCROW.• Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda• Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

• Feedback-ul clientului este foarte important pentru noi.• Vă rugăm să lăsați 1 minut să contactați cu noi, ÎNAINTE de a pleca feedback-ul rău, vom rezolva problema în mod pozitiv și de a face tot ce putem pentru a face să vă mulțumiți• dacă există orice problemă cu achiziția ta.Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Biroul nostru de ore sunt :- 9:00 la 18:00 (GMT +8) de luni până vineri - de la 8:30 la 12:30 (GMT +8) de SaturdayAnd biroul nostru este închis în zilele de duminică și de sărbătorile legale (China)Ne cerem scuze pentru răspunsul târziu în timpul holidaysOur Misiuni:1. Pentru a exporta bunuri de înaltă calitate din orient, la un preț competitiv pentru tine.2. Pentru a lucra cu clienții noștri pentru a construi afacerea lui .3. Pentru a maximiza noastre internaționale cumpărător profitabilitatea și competitivitatea.Te rog, vino înapoi în curând și să ne vizitați din nou!

Etichete: dispozitiv de management de cab amplifi, amplifi bluetooth, audio amplifer module, mare de amplificare a sunetului, audio auto, fi amplificator hifi, home stereo, amplifi audio, barca mp3 player, amplificator tda7379

Afară De Putere 80W + 80W
Tip De Material De Înaltă Calitate
Tip De Element Amplificatoare
Utilizarea De Tensiune 220V-240V 50/60HZ 12V DC
Articol Greutate 1.19kg
Nume De Brand Ai MAȘINĂ DISTRACTIV
Raport semnal zgomot ≥ 90DB (O putere)
Numele Modelului Acasă/Amplificator Auto
Impedanta 4 - 16 ohmi
Codare Audio Stereo
Element Dimensiune Ca descrie
Caracteristici Speciale amplificator audio
Audio Sensibilitate 200MV(±30MV)
Nume Culoare negru
Gama De Frecvență (Hz) 20KH - 20KHZ(±3DB)
Putere De Vârf 300W + 300W

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare