Suoer【încărcător de Baterie 】Incarcator 12V 30A Universal Încărcător de Baterie de Mașină, încărcător de baterie(MA-1230A)

w55853

143.43lei

Produs nou

Suoer Incarcator 12V 30A Universal Încărcător de Baterie de Mașină, încărcător de baterie(MA-1230A)

MA serie de plumb-acid baterie este profesional, de design în funcție de puterea bateriei de vehicule electrice echipamente.Folosește avansate moale comutator tehnologie, cu dimensiuni mici, de înaltă eficiență de conversie, care rulează complet de încărcare pentru o lungă perioadă de timp, stabil curent de ieșire, de înaltă fiabilitate, durată lungă de viață, ușor de funcționare,etc. Cu scurt-circuit de protecție de joasă tensiune de protecție, supra-încălzită de protecție.Întârzierea contor digital poate asigura baterie de tensiune constantă la incarcare float fiabil de fiecare data.

Modul curent Constant: atunci Când tensiunea bateriei este mai mică decât valoarea stabilită de către încărcător, încărcător va lucra sub curent constant și modul de alimentare de curent constant de la baterie.

Modul de tensiune constantă: Utilizarea pulse width modulation(PWM) tehnologie pentru a controla curentul de încărcare și tensiunea de ieșire a încărcătorului care asigură bateria este complet încărcată și evită peste încărcare.

Plutitoare modul de încărcare: atunci Când tensiunea bateriei se apropie de valoarea de modul de tensiune constantă, iar curentul va reduce la curent treptat, înseamnă că bateria este plină, atunci lampa pilot se va transforma verde și ventilatorul se va opri de lucru.Încărcătorul va transforma modul în plutitoare automat modul de încărcare.În acest moment, bateria poate fi oprit de încărcare sau a ține pe flotante pentru o jumătate de oră.

Etichete: inversorul, 18650 baterie 7800mah, 12v 15ah încărcător de baterie, fcs2, 1000 watt, 12v 18ah baterie, fcs2 fin, 12 v baterie, fdik led, Sursă de Alimentare de 5V

Tip De Ieșire DC
Utilizare Incarcator
Nume De Brand SUOER
Conexiune Plug-In
Numărul De Model MA-1230A

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare