Nou
KEYDIY B14-3 Auto-styling 3 butoane Cheie de la Distanță cu culoare neagră pentru URG200/KD900/KD900+ masina AKKDC033

KEYDIY B14-3 Auto-styling 3 butoane Cheie de la Distanță cu culoare neagră pentru URG200/KD900/KD900+ masina AKKDC033

w5585

152.55lei

Produs nou

KEYDIY B14-3 Auto-styling 3 butoane Cheie de la Distanță cu culoare neagră pentru URG200/KD900/KD900+/KD200 mașină Condiții: 100% de brand nou trebuie să știți: 1. Înlocuiți cheia de deteriorat cheie sau cheie kit. 2. Cheia caz și nu taie cheie.Un set de chei de conversie pentru control de la distanță. 3. Taie lama prin lăcătuș locale / dealer sau înlocuiți lama cu originalul.caracteristică: Model: KEYDIY B14-3 Tip: masina complet de styling Auto Producător: KEYDIY Meci masina: pentru URG200/KD900/KD900+/KD200 mașină de Buton: 3 butoane cheie de reper: da Tema culoare:negru Lama: NU există nici o Notă: vă Rugăm să compare cu atenție înainte de a plasa o comanda.indiciu important: 1. Fiecare produs este livrat de control stricte înainte de nava. 2. înlocui complet original motor, deci ca o cheie nouă. 3. Producția de materiale de înaltă calitate și de producție elaborat. 4.Dacă aveți întrebări sau nu înțeleg, vă rugăm să ne contactați și de a face cele mai bune noastre de a răspunde la întrebările dumneavoastră. 5. Compara imaginea cu atenție înainte de a plasa o comanda.

Q: Ce se observa speciale pentru cumpărători ?

O:

1) noi cumpărători din Brazilia, vă rugăm să rețineți.Din cauza vamale din țara dumneavoastră, pachetul poate sta 1-2 luni în vamă.Trebuie să așteptați cu răbdare.

2) Argentina prieteni, vă rugăm să rețineți!Argentina a cetățenilor în străinătate pentru a limita anuală a cumpărărilor nete de până la 2 ori pe an.Dacă veți cumpăra mai mult de 25 de dolari, tarifele vor fi de peste 50%.

3) prieteni ruși, vă rugăm să rețineți!Vă rugăm scopul de a furniza numele complet al destinatarului.țară post office necesită un nume complet.

De ce nu vrei sa cumperi de la noi?

1.Profesionale: suntem o echipa de profesionisti in securitate auto produse, putem oferi personalului tehnic de sprijin 7 x24 ore.

2. Toate elementele au 1 an garanție.Daca iti cumperi nu este în conformitate cu vânzări de calitate, aplicabilitatea sau se potrivesc descrierii, putem asigurați-vă că toate problemele pot fi rezolvate.

3. Garanție: oferim un produs de garanție pentru 12 luni.

Transport:

1. Toate bunurile vor fi livrate în termen de 1 până la 3 zile lucrătoare, după ce primi plata, cum ar fi lunar Chinezesc vacanta de Anul Nou, festivalul Mid-Toamnă, etc

2. Toate bunurile vor fi livrate prin DHL/EMS/olandeză poștale poștale poștale/Singapore/China post/Finlanda.Dacă de UPS/DHL/FEDEX livrare, timpul de livrare este de aproximativ 5-10 zile și 10-20 de zile de către EMS și 30-60 colet poștal zile lucrătoare.Noi vă va oferi numărul de urmărire odată ce mărfurile livrate.Puteți urmări starea comenzii dumneavoastră, în orice moment pentru a oferi numărul de urmărire, sau contactati-ne cele mai recente de transport actualizări de stare.

3. Noi nu suntem responsabili pentru întârzierile cauzate de taxele vamale de import, impozite și alte taxe vamale pentru taxele vamale.

Bun după-vânzare de servicii:

1. În cazul în care clientul a primit orice defect sau deteriorare a ambalajului și a produsului, vă rugăm refuzat să semneze pachetul, și să ne contactați imediat.Vă rugăm să furnizați o dovadă pentru a demonstra rezultatul unui defect de compania de transport maritim poate dovedi că, în acest caz, puteți obține o înlocuire gratuită sau o rambursare completă.

2. Cu bunurile greșite, vă rugăm să ne contactați în termen de 48 de ore de la livrare, vom organiza pentru a oferi dreptul de bunuri sau de a returna plata.

3. Pentru defecte sau defecte produs, vă rugăm să trimiteți imagini sau video, va vom retrimite sau de restituire după confirmare.

4. Vă rugăm să ne contactați, și apoi să se întoarcă la produse, va vom oferi o analiză detaliată adresă de retur.Clienții au nevoie pentru a-și permite costurile de returnare.

5.12 luni perioada de garanție, odată ce produsul este deteriorat, nu este corect să se folosească la sfârșitul cumpărător.Suport gratuit pentru clienți.

Feedback-ul și controverse

1. Vă rugăm să ne dea de cinci stele, feedback-ul pozitiv, dacă sunteți mulțumit cu serviciul nostru.

Etichete: cheie keydiy, kd900, cheie diy kd x2, keydiy chei, keydiy x2, kd keydiy x2, kd900 cheie programator, keydiy b, cip keydiy, controlul keydiy

Origine NC(de Origine)
Nume De Brand KEYDIY

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare