360 Reglabila corp de Iluminat 220V LED corp de Iluminat Încastrat în Plafon Lampă COB Downlighters Corpuri de iluminat

w5518

69.03lei

-35.56

104.59lei

-33 %

Produs nou

100% de Brand Nou de Intrare: AC110V, 220V Material: Aluminiu Putere: 10W Sursa de Lumina: High lumen COB, chip de LED-uri CREE de Lumeni (lm): 110-120 lm/W Unghi Fascicul: 30 grade, 45 grade Temp de Lucru.: -25 ° c - +50 grade celsius Index de Redare Culoare: Ra > 82 factor de Putere: PF>90% de Culoare de Lumină: alb cald (3000-3200K) natura alb (4000-4300K) alb rece (6000-6500K)

最少5个字符

最少5个字符

最少5个字符

1.Garanție: 3 ani 2.CREE chip și de înaltă calitate LED driver 3. 100-110 lm/W 4.Durata de viata>50000hurs 5.CE & ROHS durată de viață Lungă, costuri reduse de întreținere.Pornire instantanee, nu intermitent.În Stare solidă, rezistentă la șocuri.Economisi energie mai mult de 90% de becurile obișnuite.Lucru de mult timp, produce foc mic.Nici o Interferență RF.Fără mercur sau alte materiale periculoase, accord cu RoHs.Mediu de lucru -20 c ~+55 grade celsius , potrivit pentru clima neobișnuit.

PLATA

Vom accepta doar Alipay.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

TRANSPORT

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile Vor fi trimise în termen de 48 de Ore.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de livrare.

GARANȚIE

1. 24 luni Garanția limitată a producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).accesorii vin cu o garantie de 6 luni.

2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.Noi NU repaire sau să înlocuiască un produs cu o garanție expirat.

FEEDBACK-ul

Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre/serviciu, vă rugăm să spuneți prietenilor tăi și să ne dea un 5-star pozitiv laud.

Dacă nu sunteți mulțumit cu ei, vă rugăm să contactați cu noi imediat.Suntem convinși că toate problemele vor fi rezolvate

după comunicare .

Termenii De Plată

1) metode de Plată acceptăm, cum ar fi ESCROW, T/T(transfer de Bani), WESTERN UNION .

2) Toate principalele carti de credit sunt acceptate prin plată securizat procesor ESCROW.

Metode De Transport

În general, ne va livra colete prin metode de livrare(UPS/DHL/FedEx și așa mai departe) care cumpărătorul a ales, sau de a ajuta cumpărătorul să alegeți o mai repede dacă necessary.By cum, de obicei, ne declara bunurile de mică valoare pentru cumpărători pentru a salva inport fiscale, dar dacă nu aveți pentru a face acest lucru, vă rugăm să ne contactați prin mesaj/e-mail în avans pentru a evita orice probleme.

Observații:

(1) de Obicei, comanda dumneavoastră va fi expediată în termen de timpul de procesare atunci când plata integrală a fost eliminat;

(2) Un transport de notificare/e-mail va fi trimis la tine în mod automat, puteți verifica dvs. de e-mail înregistrată sau pentru a vizualiza detaliile comenzii;

(3) Cumpărătorul are obligația de/responsabilitatea de a plăti taxe vamale de import, dacă el/ea are să;

Garanție Și Returnare

(1) oferim 2 ANI GARANȚIE pentru toate electrice de bunuri de la data de livrare.Element defect pot fi oferite de schimb sau înlocuire, și vânzătorul plătește costul de transport maritim.În cazul în care cumpărătorul vrea să se întoarcă acele produse fără nici o problemă, vă rugăm să asigurați-vă că pentru a păstra în ambalajul original și trebuie să fie returnate în termen de 7 zile de la data livrării, odată ce vom primi coletul inapoi vom rambursa imediat.

Despre Feedback-Ul

(1) vă Rugăm să ne contactați în primul rând pentru a fi rezolvat dacă ești nemulțumit de produsele noastre sau servicii, NU se deschide un caz de litigiu sau lăsați-ne neutru/negativ feedback-ul, fără nici o negociere.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a găsi o soluție pentru a satisface privind egalitatea reciprocă și afecțiune, așa că ia-o ușor, pentru că suntem mereu aici pentru tine!

(2) vă Rugăm să ne dea 5 stele /puncte de rating pentru 4 criterii de Detaliate Vânzător de Rating (DSR).Vă mulțumesc foarte mult!

(3) în General, vom lăsa un feedback pozitiv pentru cumpărător acquiescently.

Etichete: showroom, a condus biroul pandantiv, lampa spot, spot led, La fața locului, bara spot led, la fața locului pe calea ferată, de aur locul, modern tub, led pod

Material Aluminiu
Se taie dimensiunea Diametrul de 86mm
Certificare ce
CRI Ra>90
Sursa De Alimentare AC
Numărul De Model QD011002-1
Garanție 2 Ani
Dimensiune Cu diametrul de 100 mm*Înălțime 83mm
Fascicul De Unghiul 24 de grade
Tensiune 220V
Puterea De Toleranță 1%
Lumen 110-120 lm/w
Factor De Putere PF>0.9
Cerere Comerciale și de uz casnic
Nume De Brand Hoonia
Este Estompat No
culoarea caroseriei Alb, negru
Chip de LED-uri Cree

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare