Produse Cosmetice pentru copii Make-up Caseta de Jucărie Set Bijuterii de Fată Casă de Joacă Pantofi cu toc, Machiaj Cutie Printesa Trusa de Machiaj Cadou de Crăciun

w5512

41.74lei

-21.52

63.26lei

-34 %

Produs nou

Puncte:

1、Materiale în condiții de Siguranță: Utilizarea de materiale ecologice, formula blanda, fara conservanti pentru a proteja copilul de pielea delicata.

2、Ușor de Curățat: solubil În apă formula este ușor de curățat, nu este nevoie pentru a elimina machiaj, se spală doar cu apă, ușoară și non-iritant, nici o povară pe piele.

3、Portabil de Călătorie: puteți să-l cu tine și de călătorie pentru depozitare ușoară.

4、Practice de Utilizare: perfect set de produse cosmetice pentru pretind jocuri, printesa petreceri, joc de dvs, începători, începători sau cu experiență make-up artisti, adolescenti primul machiaj seturi, petreceri aniversare, rochii de prințesă și de zi cu zi de distracție activități pentru copii.

5、Superb Ambalate: perfect rafinat ambalaj cutie de cadou cu siguranță va lasa copilul sa se bucure de ore de distracție și de a fi o printesa perfecta.

Caietul de sarcini:

Nume: Copii Cosmetice Caz

Material: plastic ecologic

Caracteristici produs: ambele produse cosmetice și jucării, special dezvoltat pentru copii, trebuie doar apa limpede, fără demachiant, realizate în condiții de siguranță și non-toxice material.

Pentru a afla machiaj, să îndeplinească fete printesa vis, si ghidul de fata pentru a învăța machiaj.

Ambalare: cutie de culori

Dimensiune ambalare: despre 41*5*27.5 cm/16.14*1.97*10.83 în

Greutate: aproximativ 800g

Lista De Ambalare:

Machiaj Cutie*1

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO) 2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății. 3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare. 4. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. 6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 60 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului! 6. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

Etichete: toc de tenis, machiaj de jucărie, doctor kit, copilul de santal, copii machiaj, copil machiaj, coreeană set de machiaj, cherry blossom mor, golden rose ruj, copilul machiaj

Avertizare NICI unul
Intervalul De Vârstă 14 Ani Și Până
Nume De Brand MINOCOOL
Numărul De Model JE07897
Tema Ocupații
Certificare China certificate (3C)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare