Somn profund pisica de casa animale de companie de Pluș pat Mare cu șezlonguri peșteră caldă moale catelus canisa perna detasabila saltea de Lână mingea jucărie animal de casă supplies

w55088

50.85lei

-18.79

69.64lei

-26 %

Produs nou

Somn profund Pluș cat lână minge casa

Costum pentru: pisica/caine/animale mici Produs de culoare: Kahki/Gri Dimensiune produs: M, L Material: Oxford pânză, cașmir, bumbac pp Lavabil la mașină și de mână lavabil Caracteristică: *Acest animal de companie casă materialul este pufos si moale face animalele de companie să doarmă profund, visele sunt dulci. *Drăguț și la modă. *Partea de jos este non-alunecare *Și, de asemenea, poate pernă detașabilă.

Despre transport

Vom livrare toate comenzile în termen de 24 de ore , comanda membre vor actualizat în curând atunci când poșta a obține-l .Și, de obicei, timpul de livrare este de aproximativ 2-3 săptămâni ,dacă o parcelă trece vama fără probleme , de transport maritim va fi mai rapid .

Despre feedback-ul

Dacă vă simțiți mulțumit cu acest produs după ce ai luat-o .vă rugăm să luați câteva secunde pentru a lăsa un 5 star feedback-ul pentru a te iubea câinele acest produs și serviciile noastre .Vă mulțumesc foarte mult !

Despre service post-vânzare

Dacă acest produs au nici o problemă ( rupt .zgarieturi sau alte probleme) atunci când îl obține , vă rugăm să ne contactați la timp și nu va oferi o mai bună soluție .(litigiul este inutilă .vă mulțumesc!)

Etichete: pisica de mare de paturi, turnul cat, grădină cu șezlonguri, foto chat, chat, Pisica, casă de câine în aer liber, barbi tricou, ochiurilor de plasă puppy playpen, pisica pestera simțit

Costum pentru pisică/câine/animale mici
Material 100% Bumbac
Caracteristică Capac Detașabil
dimensiune produs m, l
Tip pisici
Mână Lavabil Da
Rulment Despre 10kg
Produs de culoare Kakih/Gri
Mașină De Spălat Da

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare