1 Cutie de Margele Acrilice Kit Colier Brățară DIY Copii Bijuterii de Luare de Artizanat Set

w54896

13.30lei

-5.98

19.28lei

-31 %

Produs nou

Descriere:

Material: Margele Acrilice ,plastic

Vine aproximativ 380 buc asortate cu forme si margele colorate

Exterior dimensiune cutie: 10 x 17 x 2 cm / 3.94 x 6.69 x 0.79 inch

Dotat cu o cutie de plastic cu o culoare frumoasa ambalajul secundar cutie.

Margele set de accesorii contine întindere de cristal Fir ,unul pentru copii foarfece,20 de Piese incuietoare homar,3 Piese Carabină Clipuri,3 Bucăți de brelocuri

Caietul de sarcini:

Producător varsta recomandata: 3 ani și până

DIY copii inteligenței margele este un bun instrument educațional, pot ajuta copiii îmbunătăți coordonarea ochi-mana, pentru a îmbunătăți capacitatea practică, mai bine juca cu imaginația copilului, de formare a copiilor creativitatea și gândirea logică.

Acest DIY margele kit crafting vine cu diferite margele asortate în culori pastelate și formatorii, cum ar fi: stele, inimi, flori, rotunde, discuri, distantiere, etc, cu găuri în ele, găurile prin margele sunt destul de mari, astfel încât este foarte distractiv și ușor de a șir pe sfoară.

Pachetul Include:

1 Cutie De Colorat Acrilic Bijuterii Crafting Margele Set Accesorii Jucarii

Notă:

imaginea prezentată este o reprezentare a produs, veți primi de la dimensiunea reală elemente.Imaginea poate apărea mai mare pe ecran.Culoarea poate varia ușor din cauza setare de culoare de fiecare monitor.

Etichete: fata set bijuterii, copii bijuterii, set colier fata, copii bijuterii set, bijuterii copil, set de bijuterii pentru copil, moda colier set, copil colier set, copii bijuterii set, fetita bijuterii

Origine NC(de Origine)
Nume De Brand Phenovo

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare