Femei De Moda Pompe De Mireasa Bling Nunta De Argint Pantofi Femei Sexy Subliniat Toe Tocuri Inalte Pantofi Doamnelor Primavara/Toamna Zapatos Mujer

w54785

173.66lei

-74.44

248.10lei

-30 %

Produs nou

Dimensiunea Diagramă

Draga mea, vă rugăm să verificați următoarele detalii dimensiuni cu atenție înainte de a plasa comanda.

Cum pentru a măsura

1.Vă rugăm să urmați cu strictețe dimensiunea diagramă pentru a o selecta dimensiunea.Nu selectați direct în funcție de obiceiurile tale. 2.Dimensiunea poate fi de 0,5 cm diferă datorită măsurare manual.

Mai Multe Culori Disponibile

Diferența de culoare pot fi cauzate de alte motive, cum ar fi culoarea de reflecție în lumina, fundal etc.

Avantajele noastre:

1) Noi avem propria noastră fabrică și echipa de design. 2) Toate pantofi în magazin pot fi personalizate. 3) Alte stiluri sau stiluri Personalizate sunt disponibile, pls contact, dacă aveți nevoie.

Plata

Card de Credit on-line este disponibil.Acceptam plata prin PayPal, T/T, Western Union.După ce plata a fost procesată vom livra la tine în termen de 7 zile lucrătoare.Dacă există orice taxe de import sau taxe, este responsabilitatea cumparatorului.

TIMPUL DE LUCRU

1) timpul Nostru de Lucru este Chinez ora 8:00 la 6:00, de luni până sâmbătă. 2) Unele modele pot fi personalizate culori, masuratori. 3) Alte stiluri sau stiluri Personalizate sunt disponibile, pls contact, dacă aveți nevoie. 4) Nostru timp de odihnă sau de sărbătoare legală timp, poate afecta comunicare în timp util.Pls să înțelegeți amabilitate. 5) mai Ușor de contact pls add meu WhatsApp:+86 18327060658

FEEDBACK-ul

1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați feedback-ul dvs. pozitiv și 5 stele de rating detaliată a comenzii.Odată ce ne arată în captura de ecran de 5 stele , ne va da $2 REDUCERE pentru urmatoarea comanda. 2. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ sau detaliate de evaluare.Va garantam vom 100% rezolva orice problema pentru tine.

Cum pot urmări coletul meu?

Puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul de urmărire.Urmărirea web este: http://www.17track.net/Index.html

Se ÎNTOARCE

Va vom returna dacă returna produsul în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv.Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale.Dacă elementele sunt damager sau pierdut, atunci când acestea sunt returnate.Cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi.și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă, Atunci cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

Ce pot face atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge?

Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați și noi vă putem ajuta să-l extindă.Deci banii nu vor merge la contul meu.

Garanție:

1. Deși avem mare încredere în calitatea și prețurile pentru toate produsele pe care le vinde, nu putem garanta toți cumpărătorii ar fi 100% mulțumit cu ei din diferite motive.Dar indiferent ce se întâmplă, promitem că vom face tot posibilul pentru a Rezolva orice problema a avut loc în timpul tranzacțiilor. 2.Dacă aveți un produs defect pe care doriți să se întoarcă sau de schimb, vă rugăm să ne contactați în termen de 3 zile lucrătoare de la data primiți marfa.

Etichete: satin pantofi, mireasa pantofi, pantof de cristal, pompa de femeie, Tocuri, pantofi femei, pantofi de mireasa alb, toc înalt pantofi femei, toc alb, mireasa dantelă pantof

Gen FEMEI
Material De Talpa Cauciuc
Sezon Primavara/Toamna
Nume De Brand OLOME
Materiale De Captuseala PU
pantofi femei femmes încăltăminte într -
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Toc De Tip Copita Tocuri
Ocazie Casual
Sapatos Das Mulheres Pantofi Pentru Femei
Tipul Pompei De bază
Stil Sexy
Forma De Deget A Subliniat Toe
tacones tocuri pentru femei
zapatos mujer femeie pompe
Tocuri tocuri inalte
Branț Material PU
is_handmade Da
Origine NC(de Origine)
zapatos para mujer zapatos de mujer 2020
Tip De Închidere Slip-On
Cu Platforme No
Material De Sus PU
Numărul De Model E-007
Chaussure Femme Tacones Mujer
Tip De Element Pompe
Element De Moda Bling
zapatos de mujer Pantofi
Înălțime Toc Super-Mare (8 cm-up)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare