Pentru Sony Xperia Tablet Z SGP321 SGP341 LCD Display Ecran Touch Screen Panel de Asamblare pentru Sony SGP311 SGP312 Inlocuire LCD

w54758

131.88lei

-148.72

280.60lei

-53 %

Produs nou

1, În scopul de a evita de a cumpăra o greșit ecran, vă rugăm să vizualizați produsul nostru descripiton cu atenție.

2, de luni până vineri de la Beijing este zi de lucru, vă rugăm să nu fi supărat dacă nu putem răspunde în timp pe weekend.

3 vă Rugăm să verificați ecranul cu atenție înainte de a instala la modelul dumneavoastră de telefon.

4 Dacă nu sunteți mulțumit cu această cumpărături, vă rugăm să contactați cu mine când te simți liber în loc de a lăsa un feedback negativ sau deschiderea unui litigiu pentru mine, vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva problema.

5 Fiecare ecran va fi de testare înainte de expediere, vă rugăm să nu vă faceți griji calitate.

Q: Ce ar trebui să fac în cazul în care ecranul este deteriorat atunci când am primit-o?R: Bună ziua, în cazul în care ecranul este stricat sau nu funcționează , vă rugăm să contactați cu noi, cât mai curând posibil, si va vom oferi un soluția mulțumit metodă, vă rugăm să nu vă faceți griji.

Q: de Ce a făcut de urmărire informații nu update?A: După ce coletul a început de călătorie , informații de urmărire va actualiza atunci când coletul a ajuns în vamă, vă rugăm să dea un pic mai multă răbdare pentru a aștepta.Q: vreau pentru a plasa mai multe comenzi, mi-ai putea da un pic de reduceri?O: Dacă doriți să cumpere un număr mare de ecrane, vă rugăm să ne contactați atunci când te simți liber, va vom oferi un pret mai bun.

Etichete: e5823, xperia, sony z2 tablet plug, apple rj45, android tablet, sony xperia, tableta xperia z2, ply sony z3, sony xperia z2 z3 compact, tablete voyo 10 inch

Rezoluție De Afișare 1920x1080
Origine NC(de Origine)
Element Stare Noi
Tip LCD și Touch Ecran Digitizor
Material IPS
Ecran Tactil De Tip Ecran Capacitiv
Rezoluție 1920x1200
Compatibil Marca Sony
LCD Kit Da
Dimensiune 10.1"
Nume De Brand AGWSUSI
Certificare NICI unul
Numărul De Model Pentru Sony Xperia Tablet Z SGP321 SGP341

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare