Mare Val Peisaj RGB Calculator Gaming Mousepad Mare Mare Gamer Birou Mouse Pad Led Mause Pad Tastatură cu iluminare din spate Soareci Mat

w54619

61.99lei

-33.4

95.39lei

-35 %

Produs nou

ZSUXTC avantaj Profesional

Avem o puternica si profesionista echipa de client service cu eficiență de producție și viteza de livrare, precum și o calitate complet procesul de inspecție.Vă rugăm să cred că avem 16 ani de profesionist cauciuc experiență de fabricație.Sprijin și satisface DIY personalizare are nevoie de orice dimensiune și stil, și nava în termen de 2-5 zile, produsele de înaltă calitate și culori frumoase.Suntem cel mai bun cauciuc furnizor de produse pentru tine de a cumpăra o singură bucată sau cumpărare în vrac.

Dacă aveți orice idei despre model personalizat stiluri și dimensiuni, vă rugăm să contactați serviciul clienți și trimite poza in format JPG sau PNG format la căsuța poștală nostru sau client service on-line pentru a satisface nevoile dumneavoastra.

Mouse pad descriere produs funcția

Mairuige produsele sunt fabricate conform celor mai înalte standarde de calitate.Utilizarea de mercerizat material impermeabil si cauciuc natural poate aluneca precis, stabil, non-decolorare, moale și flexibil, rezistent la apă și anti-alunecare, confortabil de utilizat, ușor de curățat și durată lungă de viață.

Scenarii de utilizare

Mouse pad-uri, fețe de masă, covoare, publicitate, promotii, festivitățile aniversare, relații publice, planificare, târguri comerciale, cafenele Internet, calculator, birouri, cadouri artizanat, aniversari, etc.

Notă: Personaliza dimensiunea de 900x400, este nevoie de doar 2 pași pentru a personaliza mouse-pad.

Vă rugăm să consultați imaginea de mai jos cerințele înainte de a trimite imagini.Dacă nu știți dacă imaginea este în regulă, puteți trimite-l la noi și vom fi aici pentru a vă ajuta.

1. Plasa o comanda

2. Trimite poza la comerciant

Cum pentru a trimite imaginea către vânzător?

1. Trimite mesaj de ordin de

2. Trimite pagina la vânzător

3. Trimite on-line sau trimite e-mail

4. Rezoluția de a trimite imaginile trebuie să fie de 1000 de ori mai mult decât în anul 2000. Cea mai mare rezolutie, cel mai rafinat și frumos tipărite culori va fi, iar imaginile vor fi clare și de înaltă calitate.

5. Vom accepta corporative mouse pad personalizare de afaceri, posibilitatea de a imprima logo-urile companiei, și poate produce un număr mare de mouse pad-uri.

6. După confirmarea plății, vom face mouse-pad pentru tine; după 2-5 zile, va vom trimite mouse-pad pentru tine.

5823082300569302

Există două versiuni: RGB versiune, Non-RGB versiune, vă rugăm să alegeți cu atenție.

【Unic de LED-uri de Iluminat de Design】RGB Gaming Mouse Pad dispune de 7 Moduri de Iluminare, se poate crea o atmosferă rece, atunci când joci jocul prin Alegerea culoarea preferata modul de mouse pad.

【Superioară Simt De a folosi】 design cu extrafin fibre împletite materiale care sunt micro-texturate, suprafață netedă, navigare precisă și fără deformat.Non-alunecare de Cauciuc de Bază ține mouse pad griping desktop ferm.

【XXL & Durabil】Mări Dimensiunea a se asigura că acesta ar putea acoperă complet desktop și oferă suficient spațiu de mișcare pentru a utiliza.Rezistent la apă strat și fibre spandex face mouse pad ușor de curățat și rapid-uscat.

【Ușor Să Utilizați】e plug and play prin USB si Nu necesita driver.Clic pe butonul de control pot comuta modurile LED.Dublu clic pe buton se poate schimba lumina RGB luminozitate.Apăsând și menținând apăsat butonul timp de 3 secunde poate opri.Pachetul include: 1* RGB mouse pad, 1* cablu Micro notă: apăsați o dată pentru a porni/ schimba culoarea apăsați rapid de două ori pentru a regla luminozitatea, apăsați lung de 3 secunde pentru a opri

Întrebări despre Achiziționarea Mouse-Pad

1. despre Mirosul de Mouse-Pad:

Stimate Cumpărător, în Scopul de a Primi Produsul cât mai Curând Posibil, după Încălzirea Mașinii în timpul Procesului de Producție, de Cauciuc și Cerneală Va Fi Imediat de Ambalare.Acest lucru Va Stoca Unele Mirosul de Cauciuc, dar vă Rugăm să fiți Siguri Că, Dacă Ai Pus într-un Loc Bine Ventilat, Mirosul Va Dispărea.

2. despre Dimensiune Mouse Pad:

Stimate Cumpărător, Mouse-Pad Este Facut din Cauciuc, Care se Va Extinde și Contracta atunci Când este Încălzit de către Mașină în Proces: Vom Folosi de Obicei Rulare Ambalaj.După mult Timp, Există o Abatere de la Dimensiune.Acest Lucru Este Normal.

3. despre Marginea de Mouse-Pad:

Stimate Cumpărător, Dacă Doriți să Cumpere cu Marginea Deblocat

Lumina ambientală și Percepția Umană a Culorilor Sunt Diferite.După Calibrarea Culorilor, Există Diferențe între Culorile de Afișare.În funcție de Valoarea de Culoare a Stabilit în Proiectarea de Desen, Nu în Funcție de ceea Ce Vezi pe Ecranul Computerului , vă Rugăm să Folosiți Internațională Patru Culori Standard Cromatografie .Prin urmare, Diferenta de Culoare Este de Așteptat.Diferența de culoare Este Controlată în Termen de 10% pentru a Satisface Standard

Etichete: final fantasy mouse pad, mouse pad, mouse pad val, asus mouse pad, pad tastatură, mousepad rgb, gamimg mouse pad rgb, mousepad val, mouse-ul xxl, gamer mouse pad

Stil Protecția Împotriva Radiațiilor
Origine NC(de Origine)
Produse De Stare Stoc
Material Cauciuc
RGB LED-uri de Mare Mouse-pad 300x700x3mm/300x700x4mm
RGB de Mari Dimensiuni Mouse pad 350x600x3mm/350x600x4mm
RGB LED-uri de Mare Mousepad 300x900x3mm/300x900x4mm
Nume De Brand ZSUXTC
RGB Dimensiuni Mari Mousepad 350x900x3mm/350x900x4mm
Numărul De Model RGB Mouse pad XXL
RGB Dimensiuni Mici Mousepad 300x350x3mm/300x350x4mm
LED-uri RGB XXXL Mousepad 400x900x3mm/400x900x4mm
Pachet Da
RGB Dimensiuni Mici Mouse-pad 250x350x3mm/250x350x4mm

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare