Vara Cooler de Susținere Fanii Cu USB Reîncărcabilă Hands-Free Ventilatoare Puternice de Vânt Leneș în aer liber, Sport Fan

w54225

47.92lei

-20.54

68.46lei

-30 %

Produs nou

63975 FIERBINTE DE VÂNZARE

Caracteristici:

1.Hands-free mâini: hands-free ventilatorul este conceput ca un set de căști care eliberează mâinile.Stil de moda face să arate cool.

2.Agățat în jurul gâtului este potrivit pentru călătorii în vreme caldă, care vă salvează de la jena de sudoare se scurge în public, în multe locuri.

3.Dual vântului cap si brat flexibil: De ventilator portabil are două vânt capete, care se pot simți mai mult flux de aer puternic, nu paletele ventilatorului și fără păr, se pot roti la 360 de grade, ușor, simplu și ușor de a crea vânt puternic pentru tine.Perfect pentru răcire personale, camping, activitati in aer liber, de călătorie, birouri, biserici.

Descriere:

1.Personal mic fanii sunt compatibile cu cele mai multe computere, laptop-uri, încărcătoare portabile și alte dispozitive cu iesire USB.

Caietul de sarcini:

Culoare: alb

Material: ABS, PC

Dimensiune:222*207*258mm

Baterie: 1800mah

Putere: 5V 1A

Greutate pachet: 400g

Dimensiune pachet: 260*185*65 mm

Pachetul Inclus:

1x gât fan

1x cablu usb

Note:

1. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.

2. Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.

Etichete: vkc doamnelor papuci, vaza cristal crom, vkworld mix baterie, vjnyl artă tapet, vkings rochie de culoare, conector ts9 10buc, en-gros de bijuterii, vkar curse baterie, cronometre dual channel

Material Plastic
Putere
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model gât fan
Dimensiuni
Tip Alte
Utilizare DIY acasă
Baterie

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare