Ceramice mici Ulei de Masline/Sos de Soia/Otet Cruet Lichid Condiment Sticlă cu Dop de Plută, pentru Gatit Bucatarie(300 ml/10 oz)

w54070

20.30lei

Produs nou

mici Ceramica Ulei Dozator Sticla, Ceramica Sos de Soia Dozator de Sticlă cu Dop de Plută,Ulei de Masline/Sos de Soia/Otet Cruet, Lichid Dozator de Condimente pentru Gatit Bucatarie(300ml,10 oz)

★Cel mai bun Cadou plin de farmec de portelan va completa pe orice decor acasă.E perfect de casă nouă/ cadou Ziua Îndrăgostiților pentru tine sau pentru draga ta soție, familie, prieteni, colegi, coleg de clasă. ★Design Elegant : Perfect pentru stocarea și distribuirea condimente, decorare, sau de a crea un ecran unic.Design simplu si modern, adăuga frumusete la bucătărie. ★Calitate Ambarcațiuni Artizanale de calitate din ceramică și lemn capac etanș.Deschidere largă face ca aceste sticle sunt ușor pentru a umple din nou, clasic dop de plută asigură conținutul rămâne în stare proaspătă.Nu picură, scurgeri sau accidente cu aceste sticle. ★Elegant și Funcțional - Aceste sticle sunt ideale pentru ulei de măsline, oțet, sos de soia, sirop de artar.Ele pot fi folosite la domiciliu, cafenea, partid sau tip bufet.Acesta poate fi, de asemenea, un impresionant cadou pentru multe ocazii. ★Reduse de Întreținere-Convenabil de a ține în mână,în condiții de siguranță și ușor de curățat.Ele sunt vase prietenos sau puteți clătiți-le cu apă caldă cu săpun.

Etichete: sticla de ulei de nucă de cocos, distracție dopuri de sticla, ceramica de orez borcan, oliviere inox, argan maroc ulei, ulei esențial pur, pahar ulei pulverizator, sos de soia sticla de silicon, instrument de bucatarie, escurreplatos cocina

Material Ceramica
Stil Europa

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare