EverShine Diamant Broderie Panza cu Lipici Grilă de Gol Panza Diamant Pictura Accesorii Stras Mozaic lucrate Manual Diy

w53833

14.52lei

-13.96

28.48lei

-49 %

Produs nou

Nume de Brand: Burghiu Zona: imaginea este Burghiu Zona Notă: Taie,face,de măsurare poate determina mărimea abaterii (plus și minus1-2cm de fluctuație),culoare aberație se datorează monitoare,vreme,de iluminat și de alți factori,Imaginile vor fi de culori diferite în diferite monitoare dar acest lucru nu afectează apariția de pictura,vă Rugăm să înțelegeți.

Tara Ajunge, de Obicei, Timp ruse ederation 15~40 de zile în Statele Unite ale americii 16~21 zile în Spania 15~40 de zile Franța 15~40 de zile în Regatul Unit 11~20 zile Olanda 15~40days Altele 15~60 de zile

1. În mod normal, ne va livra articolele la tine în termen de 1-5 zile, după ce vom obține informațiile dvs. de plată. 2. Noi oferim patru moduri de transport în total, sunt EMS, www.videoprint.ro Standard de Transport maritim, DHL și China Post AirMail.Vom trimite colete cu tine ca a solicitat transportul moduri.Atentie pentru Clienții ruși: 1. Vă rugăm să completați în numele dumneavoastră complet, inclusiv prenumele, numele mijlociu și numele de familie în timp ce a face plata. 2. Vă rugăm să completați adresa dvs. de corect, inclusiv apartamentul Nr., strada, oraș, regiune și țară, în caz contrar parcelmight fi, probabil, s-a întors!

Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerilor, sincer vă invităm să lăsați un feedback pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.Acesta va lua doar 1 minut.Vă mulțumesc!Dacă nu sunteți mulțumit de produs și serviciu, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi un negotive și feedback-ul neutru.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisface.Vom răspunde în termen de 24 de ore în mod normal.Uneori, avem o mică întârziere din cauza week-end sau de vacanță.Mulțumesc că ai venit și au o zi frumoasă.

Etichete: diamant pictura arta kituri de cadre, diamant de artă masca, 5d diamon pictura, homfun diament pictura, diamant vopsea, evershine oficialii magazin, evershine oficial, 5d diy diamant speciale, diamind pictura pen, lista 5d diy diamant pictura

Zona Lipirea Plin
Stil Modern
Origine NC(de Origine)
Model Tip Alte
Utilizarea Picturi
Avantaj Transport Gratuit,Cumpara Direct De La Fabrica
Finalizarea Neterminat,ai Nevoie de Manual
Numărul de Culori 30-45
Forma De Diamant Pătrat
Tip Diamant Broderie Panza
Kituri Includ Panza
Panza Metoda De Ambalare Laminate
Nume De Brand EverShine
Forma Separat
Material Rășină
Ambalajul Extern Cutie De Culoare
Cadru No

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare