Auto Circuit Tester Cablu De Sârmă Scurt Deschideți Finder Scurt-Circuit Tracker Auto Tracer Diagnostica Finder

w5350

114.92lei

-49.26

164.18lei

-30 %

Produs nou

Receptor: 240*44mm

Transmițător: 58*68mm

Culoare: negru

Material: ABS

Baterie: 6F22 baterie de 9V (nu sunt incluse)

Lista de pachete:

1 x automotive scurt și deschideți finder transmițător

1 x automotive scurt și deschideți finder receptor

1 x geantă de transport

1 x manual de utilizare

Caracteristici:

** Localiza circuit deschis: Alimentat de 2 buc*9V baterii (note: nu sunt incluse).Acesta detectează și avertizează imediat în cazul în care un circuit este deschis.Puteți localiza rapid scurt-circuite, deschide conexiuni, fire rupte.

** Verificați scurt-circuit: puteți găsi, de asemenea, intermitent în circuitul probleme de încovoiere fire sau conectori și de a asculta pentru o schimbare în receptor ton, ** Flexibil sonda: sonda Flexibila ajuta la a ajunge fire în locurile aglomerate și greu accesibile din zona.

** Multifuncțional: Acesta este conceput pentru a identifica și urmări fire sau cabluri, fără a deteriora izolația.Am, de asemenea, poate fi folosit la verificarea scurt-circuit, localizarea circuit deschis, sârmă contur, sârmă de identificare și mai mult.

** Rapid și ușor: Judecător continuitatea cabluri sau fire, și diagnostica punct de pauză, ceea ce face reparații rapide.

Note:

1. Te rog voie 1-3mm diferențe datorită măsurare manual, vă mulțumesc pentru înțelegere!

2. Din cauza diferenței între diferite monitoare, vă rugăm să înțelegeți că imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

Etichete: masina de circuit tester, ipc tester, cablu de rețea localizare, multimetru digital profesional tester, fwt82, tester, cabl finder, cabl rețea tester, IC Tester Metru, circuit tester

Nume De Brand QiMtuo
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model M162295
Certificare NICI unul

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare