Mobilier de Animal de Pluș Otoman Scaun Sac de Fasole fără Umplere Beanbag Canapele și Șezlonguri Scaun Canapea Bumbac Scaun Acopera Doar Capacul

w53400

62.36lei

-9.32

71.68lei

-13 %

Produs nou

{infomodule}

Caietul de sarcini:

Culori: Albastru; Gri; Rosu; Galben

Material: Lenjerie De Pat Din Bumbac

Dimensiuni: 70x80cm/27.6x31.5"; 80x90cm/31.5x35.4"

(Notă: Măsurătorile sunt luate de la un neocupate plat sac de fasole.)

Caracteristici:

-A făcut de lenjerie de pat din bumbac, moale si confortabil.Separat de acoperire și umplere pentru o curatare usoara, capacul se spală la mașină sau de mână se spală.

-Design Ergonomic, perfect susținerea corpului și confortabil de scaun.

-Super confortabil, mare pentru a sta, doarme, și lenevind.

-Un bun decor, potrivit pentru camera de zi, dormitor, camera de joaca, camera de camin, etc.

Pachet:

1 x Sac de Fasole(Fără umplere)

Notă:

-Din cauza a diferite producerea de loturi, detalii despre produs ar putea fi un pic diferit.Dacă ai grijă de diferență, vă rugăm să cumpere cu atenție.

-Măsurătorile sunt luate de la un neocupate plat sac de fasole, vă rugăm să permiteți-1-3CM diferă datorită măsurare manual.

-Din cauza diferite de afișare și de lumină diferite, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă mulțumim pentru înțelegere.

Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate comisioanele, taxele de brokeraj, , și es pentru importul în țara dumneavoastră.Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare.Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.

/ Despre servicii / Livrare La Timp rambursare Completă, dacă produsul nu este primit in timp de livrare garantat Mai mult de Protecție a 15-a zi de mai multă protecție după finalizarea comenzii se Întoarce în Plus Returna orice produs,doar cei în stare perfectă de Calitate Garantata, Garantate de Calitate sau rambursare Completă

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Etichete: odihnă picior de scaun, scaun de bar de bază, pufik, runda otoman acoperi, sac de fasole căptușeală interioară, carouri canapea acoperitoare, pouf, scaun otoman, lotus canapea, kraft plante

Numărul De Model Sac De Fasole Canapele
Pentru Numărul Single
Numărul SKUA97271
Material Lenjerie de pat din bumbac

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare