Jucărie De Câine De Emoție Jucărie Animale De Companie Animale De Companie De Încălzire Jucărie De Pluș Confortabil Comportamentale Ajutor Pentru Formare Jucărie Câine Somn Cat Inima Bate Papusa De Plus

w5335

49.71lei

-31.77

81.48lei

-38 %

Produs nou

Jucărie De Câine De Emoție Jucărie Animale De Companie Animale De Companie De Încălzire Jucărie De Pluș Confortabil Comportamentale Ajutor Pentru Formare Jucărie Câine Somn Cat Inima Bate Papusa De Plus

Puncte: 1.Bataile inimii Jucării pentru animale de Companie: Nostru jucărie de pluș are un built-in bataile inimii dispozitiv, imitând emoție reală, ajutându-animale de companie trecerea la o casă nouă, reducerea stresului cauzat de ploaie, de lumină sau de călătorie, și reducerea comportamente negative.

2.%EF%BC%82Real Sentiment%EF%BC%82: Animale de companie utiliza căldura de la un corp moale și bătaia inimii %EF%BC%82real sentiment%EF%BC%82 pentru a reconstrui relațiile intime, reduce companie de tensiune, anxietate de separare, și comportament rău.Bataile inimii dispozitiv poate fi utilizat în mod continuu pentru aproximativ 300 ore, Timp să se însoțească de companie să doarmă.

3.Nu Necesita Electricitate si Caldura: Nostru de jucării de pluș au construit-in de încălzire pietre.Loc pietrele de încălzire în cuptorul cu microunde timp de câteva minute înainte de utilizare, și le-a pus în păpușă pentru a păstra animalele de companie cald în toamna rece și iarna.

4.Moale și Confortabil, Material: tesatura Moale si confortabil, pisicile și câinii pot ghemui și de odihnă de lângă ea, doar ca se simte ca fiind cu mamele.În absența unui partener, bataile inimii jucărie de pluș poate însoți catelul si pisica, făcându-l nu se Va simti singur.

5.Detașabil de Curățare: scoate Doar bataile inimii dispozitiv de încălzire și de piatră, ia acoperi pânză pentru a curăța și păstrați-l curat.

Caracteristici:

1. Bataile inimii Jucării pentru animale de Companie: Nostru jucărie de pluș are un built-in bataile inimii dispozitiv, imitând emoție reală, ajutându-animale de companie trecerea la o casă nouă, reducerea stresului cauzat de ploile torențiale, fulgere sau de călătorie, și reducerea comportamente negative.

2. "Sentiment": Animale de companie utiliza căldura de la un corp moale și bătaia inimii "sentiment" de a reconstrui relațiile intime, reduce companie de tensiune, anxietate de separare, și comportament rău.Bataile inimii dispozitiv poate fi utilizat în mod continuu pentru aproximativ 300 ore, Timp să se însoțească de companie să doarmă.

3. Nu Necesita Electricitate si Caldura: Nostru de jucării de pluș au construit-in de încălzire pietre.Loc pietrele de încălzire în cuptorul cu microunde timp de câteva minute înainte de utilizare, și le-a pus în păpușă pentru a păstra animalele de companie cald în toamna rece și iarna.

4. Moale și Confortabil, Material: tesatura Moale si confortabil, pisicile și câinii pot ghemui și de odihnă de lângă ea, doar ca se simte ca fiind cu mamele.În absența unui partener, bataile inimii jucărie de pluș poate însoți catelul si pisica, făcându-l nu se Va simti singur.

5. Detașabil de Curățare: scoate Doar bataile inimii dispozitiv de încălzire și de piatră, ia acoperi pânză pentru a curăța și păstrați-l curat.

Caietul de sarcini:

Nume: Animale De Companie Încălzire Jucărie De Pluș

Stil: câine, carne de miel, hippo

Dimensiune: 20*35*18cm/7.87*13.78*7.09 inch

Material: de înaltă calitate de pluș, PP bumbac, built-in de emoție și de încălzire piatra

Funcția: confort/acompaniament/scutire de animale de companie de stres și anxietate/păstrarea cald în timpul iernii

Potrivit pentru: pisici și câini și alte animale de companie.

Baterie: 2*AAA (nu sunt incluse)

Cum să utilizați: locul încălzire piatră într-un cuptor cu microunde și se încălzește timp de aproximativ 6 minute, pune-l într-o jucărie de corp, și încălziți-l să vă însoțească.

Lista De Ambalare:

Jucărie De Pluș*1

Bataile inimii*1

Sacul De Încălzire*1

Etichete: formare agilitate câine, sac de câine trata, tricotate jucării pentru animale de companie, clasic câine de pluș, zmee câini, jucărie moale, mingea câine, pandantiv inima, catelusa de jucării, animale de companie

Material Fleece
bataile inimii jucărie Animale De Companie Încălzire Jucărie De Pluș
Jucarii Tip Alte
Origine NC(de Origine)
Setați Tipul No

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare