ShineHome-Modern, Personalizat Harta Lumii 3d imagini de Fundal de Fotografie Tapet pictura Murala pentru Camera de zi gazete de Perete Decor Acasă Canapea Fundal TV

w53256

41.17lei

-48.32

89.49lei

-53 %

Produs nou

Atenție: Adezivul nu este inclus.Vă rugăm să contactați dacă aveți nevoie de coji de fructe și stick material.Tapet va fi tăiat în mai multe bucăți pentru transport ușor.Dimensiune personalizată, vă rog, mesaj pentru o cotatie.

Notă: Va avea aproximativ 2 cm de suprapunere fiecare parte, înainte de a lipi pe perete, vă rugăm să citiți instrucțiunile de mai jos.Pot exista câteva diferențe de culoare din cauza computere diferite și lumina de fundal.

Suprapuneri: După lipirea tapet pe perete, se taie se suprapune în mijloc, coaja de pe partea excedentară.

FAQ: Ce este acest wallpaper?Aceasta este fotografia personalizat tapet.Fiecare dimensiune este o imagine de ansamblu.Nu 10m L și 0,53 m W tapet role.Nu un poster.Nu autocolante de perete.FAQ: Cum de a comanda fotografie tapet?Personaliza Dimensiunea: 1: Mesaj-ne ce dimensiune doriți, se va cita pentru tine. 2: Cumpara Acum. 3: Completați în detalii În număr de ordine în interiorul, scrie dimensiunea 4: Trimite comanda ... ajustăm prețul în consecință a citat-Plăți FAQ: Cum pentru a lipi tapet pe perete.

Vă rugăm să citiți instrucțiunile de asamblare de mai jos.Video este disponibil, vă rugăm să furnizați adresa dvs. de email, dacă este necesar.

Etichete: vest pictura murala de perete, tapet floral murală, 3d wallpap, wallpap, adeziv tapet neon, gazete de perete decor acasă tara, peoni rola tapet, harta lumii decor de perete țară, zână tapet roll, canap

Origine NC(de Origine)
Utilizare Divertisment
Material Fibre De Poliester
Caracteristică Rezistent La Apă
Tip Imagini De Fundal Textile
Funcția Umiditate-dovada
Numărul De Model SH201709210-1
Unitate De Încărcare Usd/Rola
model Harta Lumii
Certificare ROHS
Tratament De Suprafață Relief
Stil Modern
Utilizarea Camera Copiilor
Nume De Brand ShineHome
Tapet Textil Material Non-Țesute

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare