Primavara Barbati Baschet Pantofi de Înaltă top Adidasi de Înaltă Calitate Stradă Pantofi sport zapatillas deporte de Amortizare Pantofi de Baschet

w53170

152.55lei

Produs nou

Cum de a alege dimensiunea corectă

(1)Dragul meu prieten, vă rugăm să alegeți dimensiunea doar în funcție de lungimea piciorului, Nu branț lungime sau unic lungime.

(2)branț va fi de 0,5-1,5 cm mai lung decât piciorul, ceea ce este normal!În acest fel, pantofii se pot adapta la picioare.

(3) vă Rugăm măsura lungimea piciorului în funcție de imagine.

Sfaturi : Alege o dimensiune mai mare, dacă aveți un picior lat sau mare aroganță.

Q&A

Q: îți oferim picătură de transport maritim de serviciu?

A: Da, oferim o picătură de transport maritim de servicii.Puteți să ne lăsați numele destinatarului, adresa și numărul de telefon de pe www.videoprint.ro, atunci când plasați comanda.Vom trimite pachetul în conformitate cu informațiile de adresă ai plecat.

Q: există vreo reducere pentru comanda în vrac?

A: Da, putem oferi prețul cu ridicata și mai rapidă metodă de transport pentru comanda în vrac.Dacă sunteți un angrosist, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin TradeManager sau e-mail, vom răspunde la tine în termen de 24 de ore de afaceri(cu exceptia sarbatorilor).

Q: Pot returna produsul daca nu sunt multumit de produs?

O: Stimați clienți, Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul, noi promitem că vă puteți întoarce acest produs pentru orice motive de la primirea produsului.Chiar dacă nu-ți place.Apoi, puteți obține o rambursare completă sau înlocuire.Dar vă reamintim, că ar trebui să plătească pentru taxa de returnare.

Q: Cum a navei ?

O: 1. Bunurile pot fi livrate prin DHL, ePacket, China Post Air Mail, www.videoprint.ro Standard de Transport și așa mai departe.Puteți selecta metoda de livrare ai nevoie.

2. Noi nu suntem responsabili pentru întârzieri sau alte probleme care intră în responsabilitatea serviciului de transport maritim.Cu toate acestea, va vom ajuta cu urmărirea pachetului.

3. Vă rog să observați că noi nu plăti vreo taxă sau vreun Impozit pentru tine în cazul în care comanda a fost ținut în Personalizat.Cumpărătorul ar trebui să fie responsabil pentru clearance-ul și impozitul odată ce pachetul a fost organizat de obiceiurile locale.

Despre Feedback-Ul

Important!!!Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a părăsi feedback Neutru sau Negativ, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema.

Satisfacția dumneavoastră și comentarii sunt foarte importante pentru noi.Dacă vă place produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ia un minut să ne lase feedback-ul pozitiv și toate cele 5 stele.Vom aprecia foarte mult.

Etichete: adidași de top de mare craniu, tricot pentru bărbați adidas, bărbați pulover, 6 retro pantofi de baschet, soman de lux adidași, pantof de baschet, vițel de mare de top adidași, tag pantofi nike, barbati pantofi sport, zapatillas baschet adidasi

Nume De Brand TULUO
Lățimea Sabotului Largă(C,D,W)
Origine NC(de Origine)
Data De Lansare Spring2019
Tip Sport CULTURA
Numărul De Model 9113
Pantof Sport Tip pantofi de baschet
Tehnologia ForMotion
Locul Aplicabile Podea De Lemn
Tip De Închidere Dantelă-Up
Material De Talpa Cauciuc
Elemente Fir
Gen BĂRBAȚI
Nivelul De Practică Profesionale
Materiale De Captuseala Tesatura De Bumbac
Material De Sus PU
Caracteristică Masaj
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Branț Material Latex
Numele Departamentului Adult
Înălțime Superioară mare

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare