Gecko De Jim Rosenbaum (Trucuri+DVD) Dispar Trucuri Magice Dispar Dispozitiv Amuzant Recuzită Magie Instrumente Magician Jucarii

w53054

30.51lei

Produs nou

Gecko(DVD+TRUC)

Demo:

Discription:

Imaginați-vă dispărând practic orice obiect produs de un spectator buzunar.Gecko, un genial, practic invizibil dispozitiv vă va permite să facă acest lucru cu ușurință!

Gecko este ingenios, simplu, și ușor de utilizat dispozitiv de magie.Cârlig până este aproape instantanee și resetare este doar la fel de repede.Este extrem de lumină-greutate și este atât de discret poți fi setat la orice moment gata pentru utilizare, și chiar uita că ești poartă!Este potrivit pentru toate nivelurile de calificare de la incepator la expert și este un trebuie să-au element pentru fiecare interpret.Acesta poate fi chiar efectuate în mâneci scurte!

Jim Rosenbaum a investit nenumărate ore și efort în dezvoltarea și cercetarea acestui dispozitiv magic, în scopul de a asigura calitatea globală și, de asemenea, în a descoperi toate lucrurile pe magicieni vor dori să facă cu acest uimitor dispozitiv.Gecko oferă cu mii de posibilități de uimitoare minuni și este o certă trebuie să-au pentru a aduce magia ta la nivelul următor.

Aici sunt doar câteva dintre efectele pe care le poate stăpâni cu Gecko:

Dispar monede!

Dispar telefoanele mobile!

Îndoit și restaurat capac de sticla rutine!

Instant monedă transformări

Dispar cărți de vizită și carduri de credit!

Folosi ca un Dispozitiv de prea!

Posibilitățile sunt nelimitate.Vă sunt limitate doar de imaginatia ta!!

Gecko pachetul include 2 complet ansambluri; una normală și una grele.De asemenea, vine cu o rezervă "schimba" gimmick și toate rechizitele necesare.

Poza:

Avertizare:

1).Unele elemente de recuzită pot avea nici un Instrucțiuni

2).Unele elemente de recuzită au doar Chineză sau Japoneză Instrucțiuni.

3).Care am\ \ 't elemente de Instruire, vom putea trimite video de predare.

4).Unele video de predare în limba Chineză, ai putea citi acțiune

Notă:

China Post Air Mail este lent și posibil a pierdut coletul, deci imposibil de a evita problemele în comerțul multinaționale.Buna negociere este important.Vă rugăm să dont a deschis un litigiu la o dată înainte de contactul cu mine .I se va rezolva problema imediat.Daca nu se rezolva, voi retrimite o nouă ordine, sau restituire în următoarea ordine (face o reducere la urmatoarea comanda).

[Comunicare] puteți contacta nostru de asistență pentru clienți live prin intermediul TradeManager.Dacă suntem off-line, vă rugăm să lăsați un mesaj pe TradeManager sau trimite-mi e-mail.

Mesajul în mod normal sunt răspuns în termen de 24 de ore de afaceri de zi.

*Plată*

Vom accepta ESCROW / Card de Credit , VISA .Banca pentru efectuarea de Transferuri Bancare și Western Union.

Va vom trimite marfurilor cât de repede putem.Vă rugăm să trimiteți orice întrebare înainte de licitare.

*Politica De Returnare*

Noi vă va oferi o rambursare completă numai dacă elementul a primi este diferit de descriere.O Restituire va fi dat atunci când elementul este primit înapoi la magazin.Acesta trebuie să fie returnate în termen de 3 zile de la primire și în aceeași stare în care a fost trimis în.Trebuie să ne contactați înainte de expediere orice produs înapoi.Nu vom rambursa costurile de transport.

*Transport*

1. Puteți lua o privire la catalogul meu și alege în mod liber clienții dumneavoastră din listă.

2. Prezintă informații detaliate despre produs necesar atunci când ai de a face comanda.

3. Trimite-mi clientului, adresa de livrare, atunci când comanda (de asemenea, puteți scrie clientului tău, adresa de livrare direct)

4.Toate comenzile vor fi livrate in termen de 2-5 zile lucrătoare de la primirea plata compensate.

5. Atunci când cumpără, vă rugăm să lăsați adresa dumneavoastră completă.Vom verifica adresa ta cu tine.

6. De obicei, comenzile vor fi expediate prin EMS (2-8 zile lucrătoare pentru livrare) mici comenzile vor fi livrate prin DHL, UPS.TNT sau FedEx.Ordinea în vrac vor fi expediate prin transport maritim.Dacă nu doriți să utilizați express de livrare, vă Rugăm să contactați vânzătorul.

7. Este ușor, rapid și de sus convenabil pentru afacerea ta.

*Fiscal*

Plata impozitului este de datoria fiecărui cetățean, cumpărătorul trebuie să responsabil pentru toate taxele.Datorită fiscal, cumpărătorul refuză de a primi bunuri, cumpărătorul trebuie să Responsabilă pentru transportul de marfă și acasă.

*Feedback*

1.Depindem de satisfacție al clienților noștri pentru a reuși.Prin urmare, feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi.

2 Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv.Vom lăsa un feedback pozitiv de la tine mai târziu.

3 să ne Contactați prin e-mail sau comerțul nostru manager,înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru.Vom face cu tine pentru a rezolva orice probleme cât mai curând posibil.

Etichete: magic, dvd-ul magic, dvd truc de magie, tom stone, sfoara, mare truc de magie, truc, magic profesionale, magician fum, cr425 led

Caracteristici Ușor De A Face
Avertizare no
Numărul De Model 65498
Intervalul De Vârstă Adulti
Tip Coarda
Este Instrucțiuni Inclus No
Nume De Brand Zero Magic
Performanța Forma Close-up Magic
Material Plastic
Dimensiune One Size
Gen Unisex

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare