2-4 jucător versiune de Gladiator Tablă de șah Joc supradimensionate tabla de Joc de Bord Joc de Strategie Jucărie de învățământ pentru copii jucarie

w52837

74.08lei

-17.37

91.45lei

-18 %

Produs nou

Tabla de Joc Gladiator Joc de verificare 2-4 Player Joc de Strategie jucărie

Gladiator joc de puzzle de șah a câștigat zeci de renume international joc premii în Europa, Statele Unite, Japonia, Coreea de Sud, Australia și alte țări.Normele sale sunt simple, un minut pentru a obține a început și fără limită de vârstă, dar este foarte interactiv și interesant!În cursul jocului, jucătorii pot doar să-și îngroape blocuri, acestea trebuie, de asemenea, preveni alte persoane de la plasarea ei.Entuziasmul de concurență face acest joc chiar mai distractiv!Gladiator joc de puzzle îmbunătățește gândirea logică și capacitatea de rezistență a player prin confruntare intelectuală.În curând veți găsi distracție fără sfârșit!

descriere produs

Material principal și compoziție: Avansat ecologice non-toxice din plastic (ABS) Ambalare: culoare cutie + pachet de plastic Aplicabile varsta: 5 ani și de mai sus Greutate: 0,5 KG Dimensiune ambalare: 200mmX40mmX240mm Varsta potrivita: 5 ani și de mai sus In-box componente: 84 bucăți de patru-culoarea de piese de șah; 400 checkerboards; manual Chinez Obiectivul jocului: Fiecare jucător trebuie să încercați să puneți cât mai multe din cele 21 de piese de pe bord posibil pentru a ocupa cel mai mare spatiu.

Introducere joc:

Regulile de joc sunt simple, dar ele sunt foarte interesante și permite jucătorilor să-și realizeze potențialul nelimitat.La începutul jocului, tu ar trebui să pună propriile piese colorate de pe bord, la rândul său, de la punctul de plecare al consiliului.Fiecare piesă poate fi conectat doar la colțuri de aceeași culoare bucăți.Nu este permis să fie plasate de-a lungul marginea de bord.Cum pentru a juca: Fiecare jucător alege un set de 21 de piese colorate, care sunt plasate pe bord, la rândul său.Jucătorul este prima piesă trebuie să fie plasate în colțul de bord.Gladiator este una dintre clasic 100 de jocuri votat de jucători din întreaga lume.Acest joc este potrivit pentru prieteni și reuniuni de familie, distracție împreună!Având un gladiator face viața ta de acasă, activități părinte-copil, și o opțiune mai mult. 1. Fiecare nouă piesă trebuie să fie conectat la cel puțin o piesă de aceeași culoare de pe bord, dar poate fi conectat doar la colț de poziție, și nu poate fi conectat în paralel cu cele patru laturi ale piesei.Cum pentru piese de culori diferite, nu există nici o limită la metoda de conectare. 2. Când toți jucătorii sunt în imposibilitatea de a juca șah, jocul este de peste, iar câștigătorul este jucătorul care a plasat cele mai multe bucăți pătrate, și el are cel puțin pătrate.

Etichete: gimnasta, joc, minecraft jucărie, avansate de joc mastermind, esport jersey, tabla de joc, joc mastermind lemn, set de șah, scor joc, 30mm cub

Tip 1 Tablă De Șah Joc
Certificare China certificate (3C)
Tip 3 Jucărie De Învățământ
Numărul De Model CB00124
Tema Fantasy & Sci-Fi
Tip 2 Joc De Strategie De Jucărie
Intervalul De Vârstă Adulti
Avertizare Nu pune pioni în gură pentru a împiedica de a fi mâncat din greșeală!

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare