Nou
Witblue Nou Pentru 10.1

Witblue Nou Pentru 10.1" QILIVE M16Q1E Tabletă cu ecran Tactil digitizer sticla senzorului touch panel de înlocuire Transport Gratuit

w52775

30.71lei

Produs nou

Pentru a cumpara acest ecran,vă rugăm să deschideți dispozitivul dvs. pentru a verifica model de tabletă și panoul de ecran este aceeași ca la lista înainte de cumpărare.

Toate Ecranele au fost 100% testate înainte de expediere.Atunci când îl primiți, vă rugăm să testați-l înainte de instalare.

Când trimiteți comanda dumneavoastră, vă rugăm să lăsați un mesaj pentru dumneavoastră preferat de culoare, dacă există opțiune de culoare.

Dacă nu, ne trimite la întâmplare.

Aceasta este doar vânzarea de piese de schimb pentru tableta de reparații..

Cablul de cod pot fi diferite ca imagine, și noul panou de ecran poate avea alte logo-ul pe ea sau nu,dar o primit va exactă a se potrivi tableta dacă tableta este după cum am menționat.dacă nu puteți accepta acest lucru, vă rugăm să nu-l cumpere.

Etichete: ecran pentru tecno, 10.1 touch screen kit, qilive ecran, 10.1 inch monitor, MHD, ecran pentru innjoo, sticlă qilive, tableta touch, 10.1 inch touch ecran, ecran pentru telefunken

Numărul De Model Pentru QILIVE M16Q1E 3G touchscreen
Dimensiunea De Afișare 10.1 Inch
Compatibil Marca Universal
Nume De Brand witblue
Tip De Produs Tableta Touch Panel
Tip Ecran Ecran Capacitiv

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare