150cm Craciun Gonflabil de Zapada Papusa LED Noapte Lumină Figura Grădină Jucării Petrecere Decoratiuni de Craciun de Anul Nou 2021 Decor

w52569

128.59lei

Produs nou

Puncte:

1、Inflație Rapidă: Acest Crăciun om de zăpadă gonflabile pot fi aruncate în câteva secunde.Pentru că este foarte mare, vă rugăm să păstrați în picioare în timp ce suflare.Ventilatorul este proiectat cu un capac de ploaie pentru a preveni intrarea apei.

2、Design Drăguț și Lumini LED-uri: O gonflabil uriaș Moș Crăciun vine cu un cadou drăguț sac.Built-in LED-uri luminoase lumini va aduce copiilor o dulce Crăciun de vis.

3、Ușor și Durabil: Realizate din poliester impermeabil tesatura cu cusaturi fine.

4. Easy pentru a Instala: caseta pătrat este bine ambalat, ușor pentru a stoca și de a salva spațiu. 2 corzi și 4 sol unghiile pot ține gonflabile și stabil, și să stea în Crăciun curte.

5、Interior și Decor în aer liber: Un cadou de Crăciun pentru copii.Festivă de Crăciun doll este potrivit pentru orice ocazie.

Caietul de sarcini:

Nume: Gonflabile De Crăciun, Om De Zăpadă

Material: pânză de poliester

Dimensiune: aproximativ 1.5 m/59.06 în înălțime

Lista De Ambalare:

Papusa Gonflabila*1

Suflantă*1

Transformator*1

Rotirea Lanternei*1

Lumina LED-uri*4

Sol plug*4

Trage Coarda*2

Etichete: 150 cm led, papusa real, de crăciun, om de zăpadă mari gonflabile, uriaș moș crăciun, dildo-uri, papusi gonflabile, inima lampa, faianta, noaptea jucărie, moș crăciun, om de zăpadă, păpușă gonflabilă.

Origine NC(de Origine)
Ocazie De crăciun
Numărul De Model Om De Zăpadă De Crăciun
Dropshopping Suport
model Desene Animate Figura
Tip Om De Zăpadă Păpuși
Material Plastic

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare