Nou
500Pcs 2 pin împinge rapid conector de cablu terminal Terminal Cabluri 10A 250V

500Pcs 2 pin împinge rapid conector de cablu terminal Terminal Cabluri 10A 250V

w52521

88.52lei

Produs nou

500Pcs 2 pin împinge rapid conector de cablu terminal Terminal Cabluri 10A 250V

Material: materialul carcasei fabricate din PP sau PE materialul de Tensiune: 250V Curent: 10A Temperatura: -40 la 150 de grade Celsius Cabluri: cabluri de capacitate de la 0,5 metri de sârmă -3.5 pătrat linii și mai mult libertatea de a alege Avantaje: elimină probleme de foraj șuruburi, accelera viteza de asamblare, dar salvează, de asemenea, salariile forței de muncă și costurile de Utilizări: utilizat pentru a conecta părți de motoare electrice de control, de putere, de uz casnic, corpuri de iluminat, utilaje și alte sârmă

Nesigur electrice provoca un incendiu, astfel încât trebuie să utilizați o sigure conector de sârmă.

Trebuie să conectați firul de siguranță și de siguranță din nou.

Transport:

Am expediat în întreaga Lume, cu excepția APO/FPO .

Elementele sunt expediate din China folosind par Avion, ajunge la cele mai multe dintre țările în termen de 10 până la 20 de zile lucrătoare.

Timpul de livrare depinde de destinație și de alți factori, aceasta poate duce până la 20 de zile lucrătoare

De remarcat: Fedex Poate percepe taxe de manipulare în țara dumneavoastră, noi nu suntem responsabili pentru aceste comisioane.

Plata:

Metoda de plată pe www.videoprint.ro Verifica aici http://help.www.videoprint.ro/payment_method.htm

Garanție:

12 luni de Garanție.Cumpara cu incredere!

Dacă nu sunteți mulțumit atunci când primiți articol, vă rugăm să returnați-l în termen de 14 zile pentru o inlocuire sau banii inapoi.Vă rugăm să contactați-mă înainte de a reveni.

Dacă elementul este defect, în 3 luni, va Vom trimite un înlocuitor fără încărcător suplimentar, sau oferta de rambursare după ce vom primi elementul defect.

Dacă elementul este defect, după 3 luni, puteți trimite-l înapoi la noi.Vă vom trimite unul nou după ce a primit elementul defect.Dar trebuie să plătească taxă suplimentară de transport

Alte Politici:

Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.

Vom lăsa FEEDBACK-ul POZITIV de la primirea de plată.Vă rugăm să ne contactați dacă nu sunteți mulțumit cu elementul după ce-l primească.

Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 1 zi lucrătoare.Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-a trimis e-mail și vă vom răspunde la tine cât mai curând posibil.

Cumpărător Serios Numai!Vă rog să vă puneți licitați doar dacă sunteți de acord cu toți termenii

Etichete: pct 218, conector pct, detector de fază, conector de sârmă, cablu conector wago, clemă din, 34167t, tomnz, cabl conector, întrerupător de circuit

Tip conector de sârmă
Cerere Iluminat
Nume De Brand TOMZN
Numărul De Model CH-2

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare