New Star Brazilian 613 Parul Drept Țesut 1/3/4 dus masaj Platinum Pachete De Remy de Păr Uman 10A Miere Blonda Extensii de Par

w52172

193.55lei

-123.75

317.30lei

-39 %

Produs nou

New Star Brazilian Blonda #613 Parul Drept 100% Păr Uman Țesut 10"-30"Inci Una Pachete Remy De Păr Transport Gratuit

Q: Cât de multe pachete de par am nevoie?

De obicei, 3-4 pachete în funcție de mărimea capului și efectul pe care îl preferă, parul mai mult de 20", 4-5 pachete vor fi recomandate.

Q:Poate par a fi colorate sau remodelarea?

Parul nostru sunt 100% virgin de păr uman poate fi vopsit, decolorat și recurled.Dar pls nu face asta frecvent,deoarece poate afecta parul sau chiar distruge.

Q:de Ce Parul uscat/split se termină odată?

Uscat Se Încheie

Păr după temperatură ridicată de aburi prelucrate va fi un pic uscat.Vă rugăm să urmați nostru de îngrijire a părului de instruire, am recomanda sampon si balsam.Cei Brand dovada de a fi de lucru bine pe parul nostru și de a face mare de umiditate tratament!

Varfuri Despicate

După cum știm cu toții pentru virgin părul să crească de la om scalp, parul mai lung, mai puțin de nutriție va ajunge să se încheie.Noastre de aprovizionare departament va alege grav avariate se termină prime de păr, dar câteva împarte capete NU POT fi evitate, mai ales atunci când părul este mai mult de 18" .

Q:de Ce parul este vărsare sau încurca un pic?

Câteva vărsare este normal.Noi RECOMANDĂM clienților SIGILIU BĂTĂTURĂ & ZONA de TĂIERE .Nu se taie bătătură numai dacă u simt că e necesar.Parul nostru este cuticula intactă donator de păr, de obicei, nu se incurca.Dar uscăciune va duce la amestec și vărsare, vă rugăm să urmați nostru de îngrijire a părului instrucțiunile și de a folosi nostru recomandat sampon si balsam pentru a co-l spele cel puțin o dată pe săptămână!Sulfat de/alcool implicate produse va conduce la uscat și creț, vă rog să observați că în avans!

Q:de Ce parul tau este mai scump decât alți furnizori?

Atunci când vorbim despre PĂR VIRGIN, înseamnă că vom folosi donator de păr (păr sunt tăiate/achiziționate de la donator direct în loc de colectare de la podea), cu unele de lucru curată și de înaltă temperatură abur procesul de a face diferite texturi.Noi niciodată nu se spală părul în baie de acid pentru făcându-l moale, Nu orice proces chimic cu.Astfel parul cu cuticula aliniate în aceeași direcție de sus în sfârșit.Parul nostru se dovedește a fi reutilizabile mai mult de un an, cu o ingrijire adecvata.

Etichete: parul țe, albire a părului brazilian, 5x5 val de apă peruca, grace păr, par uman real pachete cu frontal, peruca roz extensii de par, părul blond extenstions, gheara coada de cal, parul nou star, blond platinum pachete

Păr Uman Tip Părului Brazilian
Poate Fi Permed Da
Nume De Brand NOUL STAR
Tip De Extensie De Păr Țesut
Greutate Unitate 100g(+/-5g)/bucata
Prelucrare Chimică Albire
Textura Drept
Material De Calitate Remy De Păr
Potrivit Moarte Culori Toate Culorile
Parul Bătătură Aparat Dublu De Bătătură
Cel Mai Lung Păr Proporție 10%-30%
Material Păr Uman

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare