Vintage Oraș European Străzile Panza Tablou Peisaj Nostalgic Postere De Perete Camera De Zi Art Decor Acasă Imagine De Imprimare

w51776

16.07lei

-16.07

32.14lei

-50 %

Produs nou

pachet:

Vom folosi cilindrice de carton pentru a preveni produsele fiind mototolite în timpul transportului .Înveliți-le cu folie termocontractibila si bule de pachete.Desigur,vom verifica fiecare produs.

Deci,vă rugăm să fiți siguri de achiziție.

Multumesc.

Serviciul De Informatii:

Satisfacție Garantată 100%.

Toate imaginile sunt de înaltă definiție,nu ezitați să ne contactați dacă există orice problemă de calitate.Vom reemitere sau de rambursare pentru tine.

Deci,vă rugăm să nu lăsați feedback-ul negativ înainte de Contact.Multumesc.

Transport Info: oferim Gratuit transport maritim Expres cu comenzi,care vor fi expediate prin E-pachete sau www.videoprint.ro Standard de Transport maritim.Din momentul în care comanda pleacă din depozitul nostru, este nevoie de 5-30 zile în statele UNITE ale americii,de 15-30 de zile în Europa, Canada, Australia.Din cauza vămuire,pachetele trimise de la Chile, Brazilia va dura aproximativ 20-50 zile.Dacă vrei să fii mai rapid, vă rugăm să ne contactați pentru EMS(7-15 zile) sau DHL,UPS (5-7 zile).Notă: vă Rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă.Livrarea va fi afectat de obiceiurile, Clima,Festival etc. Uneori poate dura un pic mai mult pentru a primi pachetul.Deci, vă rog, contactați-ne dacă nu puteți obține elementul de 40 de zile.Orice întrebări vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Suplimentare de informații de transport maritim este disponibil în timpul procesului de checkout.

Etichete: cape town poster, arta de stradă, graffiti vopsea, fata de flori poster, poster boston oraș, mătase poster oraș, graffiti poster, arta graffiti, Lucrări de artă, panza vopsea copac

Funcția Decor Acasă
Origine Taizou zhejiang CHINA
Cadru No
Sfaturi Clienții care au nevoie de en-gros sau de cooperare, vă rugăm să ne e-mail
Tip Panza Tiparituri
Pachet Solid EPE și Punga cu Bule
Subiecte Peisaj
Baza De Sprijin Panza
Mediu Cerneala Rezistenta La Apa
Original No
Nume De Brand newbility
Forma Dreptunghi Orizontal
Technics Vopsire Prin Pulverizare
Potrivit scenă Camera de zi dormitor și așa mai departe
Despre DIY Putem personaliza dimensiunea ca dumneavoastră necesită.Trebuie doar sa ne spui
Stil Retro și Nostalgic/Mobilier Vechi
Dimensiune 21*30cm 30*40cm 40*50cm 45*60cm 50*70cm
Material Panza
Modul cadru Neînrămate
Poza Vintage oraș European străzi
Numărul De Model YLP-028

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare