Puternic Cresterea Parului cu Ulei pentru a Preveni Caderea Parului Produse Esența Lichid de Tratament Pentru Bărbați Și Femei de Reparare Șampon Îngrijirea Părului 20ml

w51382

13.75lei

-67.2

80.95lei

-83 %

Produs nou

Nume: Maroc Cresterea Parului Piulița De Ulei Esențial

slogan:pentru a Preveni Caderea Parului Promova Cresterea Parului Extract de Nuci

Net Wt: de 20ml

Produs Caracteristici:

Acest produs are o unic a preveni caderea parului,promovează creșterea părului,păr de hidratare,de îngrijire a părului și alte efecte.Extras-o varietate de nuci esențe,profund reparații foliculii de par promova cresterea parului ,pentru a preveni caderea parului,reduce bifurcație,pentru a îmbunătăți pierderea parului.parul uscat încreți și alte probleme,Multiplely hidrateaza parul pentru a da parului stralucitor.textură netedă și catifelată.

Ingrediente:

ARGANIA SPINOSA KEPRNEL ULEI、HIDROGENATE PALMGLYCERIDE、OENOTHERA BIENNIS(LUMINITA DE SEARA) ULEI DE MACADAMIA TERNIFOLIA SEEDOIL ETILHEXIL METOXICINAMAT AROM.

Metoda De Utilizare:

1.Adăugați cantitatea corespunzătoare de acest produs în șampon (100ml sampon plus 3ml).Se amestecă amestecat sampon.Asusual sampon metodă poate fi. 2.Poate fi direct picură 2-3ml in palma,aplicat uniform pe par. 3.Înainte de utilizare și după perm pentru a repara parul de daunele provocate de caldura. 4.Câteva picături de produs poate fi amestecat uniform cu masca de par,se va da dublu de polimerizare.

Etichete: sampon de par, keratina parului masca, ulei de nucă de, icoana ortodoxă, oamenii maroc, de creștere a părului, pentru ulei de păr, argan maroc ulei, cooler cpu, sampon profesional

Origine NC(de Origine)
Numărul De Model tratament impotriva caderii parului
Nume De Brand MeiYanQiong
Efect Pentru A Preveni Caderea Parului
Ingredient Nuci
Potrivit pentru mulțimea Toți oamenii
Efect 1 crească părul
Cantitatea 1
NET WT 20ml
Tip De Element Hair & Scalp Tratament
Brand MeiYanQiong

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare