Jumper R8 Receptor 16CH rețelelor conținând metal Compatibil Frsky D16 D8 Jumper T16 T12 Modul Radio Controler de la Distanță pentru PIX PX4 de Control al Zborului

w51368

57.32lei

-18.1

75.42lei

-23 %

Produs nou

Jumper R8 Receptor 16CH rețelelor conținând metal Compatibil Frsky D16 D8 Jumper T16 T12 Modul Radio Controler de la Distanță pentru PIX PX4 de Control al Zborului

Observa!!!

R8 receptor Detalii :

R8 receptor este primul receptor care poate transmite direct pe PIX și PX4 de control al zborului de date (TX, RX) pentru controlul de la distanță al lumii, și poate afișa zbor de date de control de control de la distanță prin intermediul APM script!De atunci, nu trebuie să instalați convertoare suplimentare pentru a obține date înapoi de la PIX, PX4.

Specifition: Număr de canale: 8ch (PWM) / 16ch (rețelelor conținând metal) RSSI (Signal Strength Indicator) ieșire: PWM de tensiune de Funcționare: 4.0~8.4 V de Operare gama de curent: 100mA@5V Eficiente distanta: distanta totala (>2.0 km)

Compatibilitate: D8 modul D16 modul

Caracteristici: - Mai multe canale: 1-8 canale tradiționale canal de ieșire, 1-16 canale de rețelelor conținând metal port - RSSI ieșire: analogic tensiune de ieșire (03.3 V) - Două sensuri de transmisie full duplex (Telemetrie) Greutate: 10g Cu RSSI ieșire: analogic tensiune de ieșire (03.3 V)

Pereche codul metodei: 1. Apăsați lega butonul de pe receptor, rosu/LED verde solid pe 2. Pe partea radio, selectați Frsky D16 protocol (T12/T16: Multi Frsky D16); 3.Atunci când LED-ul Roșu se aprinde intermitent, cu caracter obligatoriu a reușit. 4. După legare, retrage modul de legare și de putere receptorul din nou.Led-ul verde se transformă solide.

Culoare LED-uri descriere. (Lumina verde este întotdeauna pe: semnalul este bun; lumina verde este intermitent: semnal este rău; lumina roșie este întotdeauna pe: semnalul este pierdut)

Etichete: instrument de zbor simulator, receptoare frsky, multi protocol, controlor de zbor, 300b psvane, pulover, receptor frsky 9, jumper t16, opentx, lipire t12

Instrument De Consumabile Instrumente
Control De La Distanță Periferice/Dispozitive Receptoare
Material Material Compozit
Numărul De Model Jumper R8 Receptor
Cantitatea 1
Upgrade Componente/Accesorii Baterie Cu Litiu
Utilizarea Vehicule Și Jucării Control De La Distanță
Dimensiune 20x40mm
Pentru Un Tip De Vehicul Avioane
Parametrii tehnici KV1100
Patru-wheel-Drive Atribute Slot
RC Piese si Acc rc receptor
Origine NC(de Origine)
Ampatament Placa De Fund

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare