Haină Sexy Sleepwear Halat, Pijamale, Halate cu dantela Halate de baie kimono Pijamale pijamale femei plus dimensiune domnișoară de onoare jumătate Mâneci

w51364

19.89lei

-16.97

36.86lei

-46 %

Produs nou

Haine cu dantelă Femme Haină Sexy

Material: Poliester

Decoratiuni: dantela

Ambalare: 1 x halat de baie Măsurare În CM Piept Umăr Lungime Corporală Greutatea Corporală(kg) S 39-40 60 40-55 M 41-42 62 50-60 L 43-44 64 55-65

NOTIFICARE:

* Din cauza la alt monitor si efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumim pentru înțelegere!

* Vă rugăm să permiteți-1-2cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

Conditii De Plata

*MasterCard, VISA, Boleto, WebMoney, Qiwi Wallet sunt acceptabile pentru noi.

*Banii sunt depozitate în siguranță în contul dvs. dacă utilizați plata prin Escrow, Banii vor fi eliberați de la noi doar după ce ați confirmat de livrare.

Termenii De Livrare

*EMS, DHL, China Post, ePacket, www.videoprint.ro Standard/Saver Shipping

*Noi nu suntem responsabili pentru întârzierile mi s-a scurs de taxe vamale și alte personalizat modelului taxe.

Feedback-ul

*Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru.Am dori să facem noastre cele mai bune pentru a rezolva orice diferend.Ne străduim pentru 5 stele și 100% satisfacție a clienților.Feedback-ul este foarte important pentru noi.

Returnare Și Rambursare

*Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs. sau marimea nu se potriveste, vă rugăm să ne contactați rapid și putem liber schimb una, dar cumpărătorul este responsabil pentru returnarea costul de transport maritim.

*Dacă primiți eronate articol, vă rugăm să luați o imagine a elementului unde are loc defectul și trimite-ne, vom verifica dacă acesta este o problemă de calitate, și apoi vă vom trimite o altă piesă pentru gratuit, dacă are o problemă de calitate.

Etichete: kimono, 7xl femei, barbati sexy halat, halatul, halatul de mătase, domnișoara de onoare halat, femeile mireasa halat de baie, rochie de domnisoara de onoare, domnișoara de onoare rochie, moale haină de catifea

Compoziția Materialului Spandex
Origine NC(de Origine)
Sezon Vara
Lungime maneca(cm) Jumătate
Obscene Imagine No
Sugestiv Sexual No
Material Spandex
Rochii De Lungime Mai Sus De Genunchi, Mini
Gen FEMEI
Femei îmbrăcăminte de noapte halatul
Model Tip Solid
Numărul De Model SF0712
Tip De Element Robe
Tesatura Tip Alte

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare