Produs personalizat link-ul,0,5 mm 316 din oțel Inoxidabil farfurie ,20buc,cu diametrul de 33mm, tăiere cu laser

w51226

61.02lei

Produs nou

Domeniul de Aplicare de afaceri : Foaie de metal de Avion tăiere cu laser, gravare cu Laser Prelucrare Îndoire, sudare, Prelucrare materiale Metale: alamă, cupru, oțel inoxidabil, aliaj de aluminiu, 45 # oțel, 40CR, mașină ușor de fier, Q235, etc. Non-metalice: FR4, PE, PP, pe, POM, nailon, politetrafluoretilenă, ABS, acrilic și alte materiale plastice.Numărul de operațiuni cantitate Nelimitată (1 bucata este ok)

Pasul 1.Oferim desene de proiectare ( Ne poate ajuta în a face desene ) ---Marcat: Materiale și Toleranță ---Desen cerințele CAD(versiunea 2007) format: dwg, dxf, pdf model 3D format: pas, stp, prt Pasul 2. Vom da un citat Pasul 3. Scopul , Afacere

Notă : prețul de link-ul nu este prețul real , I se va trimite un nou link care Noștri preț negociabil

Transport maritim: 1. Am expediat în întreaga Lume ca Cadou. 2. Taxe suplimentare sau taxa de personalizat sunt cumparatori responsabilitate. 3. Elementele vor fi livrate în termen de 1-5 zi lucrătoare după plata finalizat primit. 4. Timpul de livrare depinde de destinație și de alți factori, aceasta poate duce până la mai multe zile .Dacă nu poți să-l primească după 40 de zile.Vă rugăm să ne contactați pentru rezoluție. 5. De transport maritim poate fi influențat de sărbători, evenimente și alte incertitudini.Nu putem garanta timpul de sosire.

Retrimite și de Rambursare: 1. DOA(Dead on Arrival) sau Element Greșit vor fi oferite de schimb.Restituire va fi oferit dacă stocul nu este disponibil. 2. Taxele de transport și manipulare nu sunt rambursabile.Element returnate trebuie sa fie nedeteriorate, in ambalajul original. 3. Cumpărătorul trebuie să plătească de returnare. 4. Dacă doriți o rambursare, pentru a elementului defect sau alte probleme de calitate, vă rugăm să ne contactați în termen de 3 zile după ce ai obținut.Taxa referitoare la întoarcerea de discuții ar trebui să fie depășit de către Clienți. 5. Mai puțin de 0,5 la sută din pachet, uneori, poate fi pierdut ,dar vă rugăm să nu vă faceți griji despre asta .Dacă încă nu reușesc să obțină produsele comandate în termen de estimarea de timp ,vă rugăm să nu ezitați să contactați cu noi, la fel de repede ca tine poate .Ne va fi responsabil pentru retrimiterea elemente noi de Garanție și Feedback-ul: 1. Apreciem afacerea dvs., dacă sunteți mulțumit cu serviciul nostru, vă rugăm să lăsați-ne un 5 stele feedback-ul pozitiv.și vom face același lucru pentru tine.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați în primul rând, și vom răspunde la toate întrebările de la clienții noștri într-o singură zi de lucru .pur și simplu, lăsând feedback negativ sau neutru nu poate rezolva problema. 2. Orice produs va fi testat în proporție de 100% înainte de livrare. 3. Dacă ceva este nesatisfăcător, vă rugăm să ne contactați pentru a rezolva problema.Este plăcerea noastră să-l corecteze.

Etichete: draga scrisoare colier, dale vanzatori psihic, draga pandantiv geantă de mână, dc servo motor 2 6kw, dragă capul de perete de lumină, draga mark capacul din spate, gamepad frigider, general hummer piese, pumnii bicicleta copii spumă

Numărul De Model laster taie

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare