Cască Bluetooth TWS Căști fără Fir, Căști LED-uri Impermeabil Sport În Ureche Căști Cu Microfon Pentru Android iOS

w51105

45.11lei

-67.65

112.76lei

-59 %

Produs nou

Portabil De Încărcare Caz

Cu LED-uri individuale de afișare pe caz, poate ajuta la a verifica puterea de pavilioane wireless și caz de încărcare, în orice moment.

Calitate Superioară A Sunetului

6mm difuzoare dinamice și de izolare a zgomotului livra clar și fără cusur în ureche calitate de apel.Claritate de cristal și profund, de bas rezonant cu delicat acordat sunet semnătură vă oferă sunet captivantă a sunetului și a pus pe scenă centru.

Bluetooth V5. 0 Cu Pavilioane Wireless

Comparativ cu anterioare Bluetooth V4. 2 pavilioane wireless, deci, aici vă sunt obtinerea de 2x mai repede viteza de transmisie + mai stabil conectivitate cu nici o pierdere de semnal sau muzica abandonului.Gama este de până la 50 de metri distanță.Nu vă faceți griji despre orice tăiat în timpul asculta și de control.Facem de redare a muzicii și conversații mai bună și mai clară decât oricând.Face stilul tau de viata cool cu Bluetooth 5. 0 pavilioane.

Confortabil Poartă

Auriculare și jachete sunt proiectate de un super-moale lichid de silicon pentru excepționale în ureche confort.Sfaturi și Jachete sunt, de asemenea, disponibil în mai multe dimensiuni pentru a se asigura că toată lumea are o perfectă experiență de ascultare.

Uluitoare Muzica De Calitate

Unic sunet stereo de calitate și design vă oferă un sunet perfect, și vă puteți simți mai realiste muzică.Claritate de cristal și Profund, de bas rezonant cu delicat reglat sunetul semnătura livra sunet captivantă și te-a pus pe scena centrului.De asemenea, combinate sale CVC 8. 0 reducere a zgomotului funcționalitatea, veți experimenta o nouă lume de cristal-clar apeluri telefonice.

Dual/Single Earbud Utilizare

Comutare automată între pavilioane de îngrijire-free vă mulțumim pentru cele mai recente Multi Exprimate Tehnologie de Sincronizare.Bucurați-vă de muzică fără nici o întârziere/întârziere ori de câte ori utilizarea la stânga sau la dreapta căști singur.

De Viață A Bateriei Arată Pe Mobil

Puteți vedea durata de viață a bateriei de ambele căști prin intermediul telefoanelor mobile.Prin urmare,va fi mai convenabil dacă vrei să-încărcare.

Lumină Și Compact

Atât de ușor încât abia se poate observa, confortabil după ore de uzură datorită design ergonomic.

IPX8 Nivel

Nu trebuie să vă faceți griji, chiar dacă plouă.Ele sunt perfecte pentru antrenament, de funcționare și exercitare.

Un Pas Decojit Tehnologie

Deschide cutia, puteți perfect pereche acestui dispozitiv la dispozitive Bluetooth în mod automat, fără nici o problemă.Nu aveți nevoie de orice aptitudini de a utiliza căștile Bluetooth.În câteva secunde, veți fi în eufonice lumea muzicii.

Impresionant 40H Redare

Compact și ușor de încărcare magnetic caz exclusiv pentru tine de a transporta pavilioane wireless în apropiere.Bluetooth V5.0 masiv reduce nivelul consumului de energie, astfel încât să puteți obține 6 ore de redare (de la 75% volum, mai multe unități testat cu iPhone). 34 de ore cu încărcare cutie și realiste muzică pentru mai multe zile.

Cristal Apeluri

Bluetooth pavilioane cu CVC 8 tehnologia de anulare a zgomotului blochează eficient zgomotul de fundal și precis ridică vocea ta, deci ai auzit de la celălalt capăt, fără interferențe, chiar și într-un mediu zgomotos.în mod clar

Modelul Arată

Ceea Ce Veți Obține

Setul cu cască Bluetooth*2 buc Auricular *3 dimensiuni Manual de limba engleză*1buc

null

null

Etichete: bem bluetooth căști, bluetooth earpiec, 1 tws căști, sl tws pavilioane, bluetooth primit, apt x, fones sem fio, dispozitiv de management de cab wireless, tws căști fără fir bluetooth rock, ios pavilioane

Căști Tampoane De Material Silicon
Control Al Volumului Da
Răspuns În Frecvență Gama 20 - 20000Hz
Numărul De Șoferi 2
Tip Wireless Bluetooth
Cupelor De Tip Semi-deschis
Este wireless Da
Caracteristici Rezistent la apa
Sprijin APP No
Rezistent la apa Da
Vocalism Principiu Dinamic
Suport Card De Memorie No
Versiune Bluetooth 5.0
Activă A Zgomotului De Fond Da
Comunicare Adevărat Wireless
Rezistenta 32Ω
Codecs sbc
Buton De Control Da
Nume De Brand TiYiViRi
Magnet Tip Ferită
Plug Type NICI unul
Conectori USB
Lista De Pachete Caz de încărcare
Funcția 1 adevărat căști fără fir
Funcția 2 blutooth căști fără fir, căști
Stil In-Ear
Impedanța până la 32 Ω

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare