4 buc Colț Bass Trap Panou Acustic Studio de Absorbție a Sunetului Spumă 12*12*24cm

w50953

34.82lei

-5.21

40.03lei

-13 %

Produs nou

4 buc Colț Bass Trap Panou Acustic Studio de Absorbție a Sunetului Spumă 12*12*24cm

Pentru un maxim de absorbție a zgomotului.Ajută pentru a flutter ecouri si reduce excesul de reflecții și reverberație.Îmbunătățește vocal claritate si acustica din camera ta; Extrem de ignifugare

Vibrațiile sonore sunt transmise prin aer, provocând probleme cu zgomotul intrarea și la ieșirea studio casa.Acest sunet de absorbție panoul este proiectat pentru a reduce ecoul într-un mediu.Bass Trap Studio îmbunătățește calitatea sunetului și estetică de orice înregistrare sau mediu de ascultare.

Aplicatii: Sali, Studiouri De Difuzare , Săli De Calculatoare , Carcase De Echipamente , Echipamente De Camere , Sali De Sport , Poligoane, Casă De Înregistrare, Studiouri De Cinema De Casa , Instalații Industriale , Teatre Profesioniste , Profesionale, Studiouri De Înregistrare , Depozitare

De tăiere: 1. De a folosi marca pentru a marca bass trap studio spuma la mărimea potrivită.Măsură de bandă și de a marca.Folosiți un cuțit de utilitate linie de tăiere.Cu mai gros de spumă, aceasta poate dura mai multe ori pentru a tăia în totalitate.Izolată fonic studio cu bule. 2. Un alt tăiat este de a comprima spuma de-a lungul liniei marcate.În primul pas.Ca materialul este comprimat, acesta reduce cantitatea.Trebuie să treacă complet se taie spuma.

General sfaturi de instalare: Moale-sondare bass trap studio spuma este, de obicei, suprafata de montat pe perete într-o cameră de lucru, general de performanță acustică a spațiului va fi îmbunătățită.Este foarte important de a distribui panoul uniform .Nu într-un cluster regional.Bass Trap Studio Spuma este modular modul de Articulații nu sunt întotdeauna aliniate perfect atunci când acestea sunt unite la un capăt.Acest lucru este explicat în detaliu mai jos.

Scule necesare: cuțit de Utilitate, riglă, ruletă, pistol Silicon, Creion sau creta linie

Datorită transport cerințe, am comprimat

Ușor de transportat acustice spuma.Te rog da-până la 24 de ore.

După 48 de ore, spuma revenit la dimensiunea normală.

De spume poliuretanice prezentate în aceste instrucțiuni nu fac parte din Clasa a incendii

Nu poate fi acceptat într-un mediu de afaceri.

Metoda de instalare:

1. Pune bass trap studio spumă în aplicația dumneavoastră specifică - Amintiți-vă, doriți bubble pentru a fi distribuite uniform în întreaga cameră.

2. Măsura orice domeniu care are nevoie să taie spuma de pe site-ul.A face caz de tăieturi (de exemplu: grinzi, Ușă, sau dacă aveți nevoie de un film de scurt metraj).

3. După ce toate lucrările au fost adaptate, a reveni la muncă la locația sa originală

În poziția corectă pe perete sau tavan și marcați cu grijă jos.Și pe partea de fiecare piesă va fi ușor garantat cu un creion se Aplică în mod direct.

adeziv.A crea un perimetru în afara materialului din stânga

1 1/2 inch de la marginea, creând un model de X de la centrul de material.

5. Meci materialul cu linia marcată în pasul 3 și apăsați.Rezista cu fermitate comprimat material de spuma.Repetați pașii.Restul de bloc de spumă.

culoare: negru

Material: spuma Poliuretanica

dimensiune: 12*12*24cm

Conținutul Pachetului:

4 * pc-uri Acustice Spume

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: mov bass trap spuma acustica, fibra de sticla de absorbție panou, acustic panou de perete hexagon, bas acustic capcana, suculente panou de perete, aliaj acustice, acustice panouri spuma, acoust spuma, bass trap, alb bass capcane

Nume De Brand Deoxygene
Numărul De Model Spuma Acustica
model Avionul De Perete Autocolant
Stil Modern
Scenarii PERETE
Material Plastic
Clasificarea Pentru Perete
Origine NC(de Origine)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare