Nou
5pcs/lot MT41K256M16TW-107:P D9SHD BGA Noi

5pcs/lot MT41K256M16TW-107:P D9SHD BGA Noi

w50628

48.81lei

Produs nou

Ne propunem să realizăm un rating de 5 stele pentru fiecare tranzacție.

1. Vă rugăm să confirmați primirea de produse dacă elementele pe care le-a primit , și dacă marfa a fost deteriorat, vă rugăm să ne contactați imediat.trimite fotografia la care ne putem verifica și de a oferi cele mai bune soluții .

2. Am doar garantia de Livrare în timp, dar nu am putut controla și exprima timpul de livrare.Noastre legate de vanzari va fi responsabil pentru a trimite AWB pentru bunurile livrate în următoarea zi de lucru.puteți verifica AWB în site-ul care ne trimite la tine.Pentru AWB, de asemenea, puteți apela la filiala locală a exprima companie în compania dumneavoastră.

Feedback-ul

1.- Ca feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea noastră, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.vă rog, amintiți-vă să ne dea de cinci stele, ca recompensa!

2.Dacă nu ești mulțumit de produs, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ, vă putem oferi cele mai bune soluții,Vom servicii pentru tine satisfactio

Etichete: bga set, fluke curea, ly2, sip 1a05, releu temporizator, MY2, întârziere releu, solid state relay dc ds, diji, solid state relais dc ac

Teoria Releu De Timp
Tensiune 48V
Sursa De Alimentare DC
Nume De Brand NoEnName_Null
Numărul De Model MT41K256M16TW-107
Proteja Caracteristică Sigilat
Contact Sarcină De Mare Putere
Utilizare Scop General

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare