Semn de bun venit cu Inima Stil Familie Ușa Plăci de bază de Acril Oglindă de Perete Autocolant Design cu Auto-adeziv adeziv Decor Acasă

w50484

31.12lei

-4.23

35.35lei

-11 %

Produs nou

Semn de bun venit cu Inima Stil Familie Ușa Plăci de bază de Acril Oglindă de Perete Autocolant Design cu Auto-adeziv adeziv Decor Acasă Notă: Acest lucru nu este produs personalizat,nu se poate schimba cuvântul.

Material : auto-adeziv suport cu adeziv pe spate Grosime : 1MM Stil : Acril Oglindă de Perete Autocolant de Culoare : auriu, argintiu, negru Alte nume pentru lista de materiale : plexiglass, plastic, oglinda acrilica Utilizat ca : Casa în mișcare ,casa noua ,home decor , nunta ,petrecere Dimensiune :20cm ,25cm, 30cm, 35cm dimensiunea ca alegerea ta .Înălțimea variază în funcție de numărul de cuvinte .Daca doriti alte dimensiuni ,vă rugăm să ne contactați .

NU UITA SĂ-MI SPUI NUMELE TĂU DE FAMILIE ÎN COMENTARII SAU TRIMITE UN MESAJ PRIN CENTRUL DE SERVICE DUPA CE PLASATI COMANDA

Cum De A Comanda ?

• Alege-ți Culoarea Și Dimensiunea .

• Faceți clic pe "Adauga in Cos" sau "Cumpara acum" Lăsați-mi un mesaj cu scrisoarea ta în "Lăsați un mesaj pentru acest vânzător" în scopul de a crea.De exemplu: "aa" sau "AA" ,Dacă nu puteți introduce limba țării , vă Rugăm să nu vă faceți griji , puteți trimite-mi un Mesaj de Ordin de după crearea comenzii .

• Vom face design ca cererea ta Trimite o poza pentru a confirma începe să producă personalizate bijuterii și trimite-l!

• Vă rugăm să notă: Literele sunt acoperite cu FILM de PROTECȚIE care trebuie să fie curățate înainte de utilizare.

• Dacă doriți pentru a Personaliza ,ne puteti trimite o fotografie sau grafică Vectorială , Vom accepta toate fișierele grafice .

Etichete: vroom decor de perete, Oglindă 3d autocolant, baie autocolant, fel de mâncare, ika oglindă de perete, oglinzi foto, decor tava, placa de metal, metal sign, ka acasă papuci

Caracteristică Au auto-adeziv suport
Gros 1mm
Material Acril
Stil Acril Oglindă Autocolant
Origine NC(de Origine)
Ocazie Decorațiuni interioare pentru Casa în Mișcare,Nunta,Petrecere
Numărul De Model G388
culoare Negru ,Aur Oglindă,Oglindă De Argint
Forma Neregulate
Tema Ușa Plăci,Decor Acasă,Semn Ușă,Ușa Autocolant

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare