38PCS Dotting Instrumente de Pictură Set Complet DIY Mandala Graffiti Instrumente Sculptură Kit Pentru Roci Ceramică Artă Desen

w50066

61.38lei

-50.2

111.58lei

-44 %

Produs nou

Puncte:

1、Set de instrumente de Desen: setul include 4 modele, 8 bete, perii, 4 5 șurub de indentare pixuri, 4 bețe de bambus, 1 tava de vopsea si 1 sac de depozitare.

2、Satisface Nevoile Dumneavoastra: pictura instrumente sunt compatibile cu acuarela, ulei, guasa, acrilic picturi, și poate fi utilizat pe pietre, corpuri umane, cuie, chipurile, miniaturi, modele, ceramică, arte și meserii, picturi, etc.

3、Ușor de Transportat: Echipat cu un impermeabil sac de depozitare cu fermoar, puteți pune aceste instrumente de pictat în interior, spațiul de stocare și ușor de transportat.

4、Ușor de Curățat: acrilic din plastic și oțel inoxidabil mingea stylus instrumente sunt ușor de curățat cu o cârpă umedă sau prosoape de hârtie, și robust acrilice rod nu rugineste ca instrumente de metal sau se umfla ca lemn de instrumente.

5、Perfect Cadou: set oferă o varietate de diferite sculptură forme pentru a oferi mai multă flexibilitate pentru proiectele tale.Puteți face mari puncte cu acest kit.E un ideal starter kit pentru un newbie sau ca un cadou.

Caietul de sarcini:

Material: acril / plastic

Greutate: aproximativ 420g

Lista De Ambalare:

4*Template-uri

5*Indentare Pixuri

1*Curățarea Mingea

1*Placa

1*Caz Creion

4*Perie

5*Spirală Indentare Pixuri

8*Stick

4*Bilă De Oțel Tije

5*Din Lemn De Tăiere

Etichete: mandala vopsea, mandala tapiserie, linoleum diy timbru sculptură, dot mandala set, dot mandala, barista instrument, mandala stencil, meserii set de scule, dot instrument de arta, mandala piatra

Numărul De Model Dotting Instrumente De Pictură
Setați Tipul Da
Nume De Brand AIHOME
Material Dotting Instrumente De Pictură
Tip de en-Gros No

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare