BORREY 1000Ml de Sticlă cuptor cu Microunde Cutie de Prânz Cu 3 Comparetments Alimentare Cutie de Depozitare Recipiente de Bucătărie Păstra Alimente Proaspete Cutie de Depozitare

w50020

112.36lei

Produs nou

BORREY 1000Ml de Sticlă cuptor cu Microunde Cutie de Prânz Cu 3 Comparetments Alimentare Cutie de Depozitare Recipiente de Bucătărie Păstra Alimente Proaspete Cutie de Depozitare

Informatii despre acest produs

Sticla cutie de prânz cu o capacitate de 1000ml,4 stiluri:Rotund nu are compartiment, dreptunghi are nici compartiment,Runda 3 compartimente,dreptunghi 3 compartiment.

Fabricat din eco-friendly sticla borosilicat,Grad de Alimente capac din PP,Alimente grad silicon garnitura.100% ETANȘE.de containere de depozitare a alimentelor sunt freezable,microunde și cuptor în condiții de siguranță.Ca un bonus,inteligent de blocare, capace din sticlă produse alimentare pregătesc recipiente face încălzirea alimentelor o briza.(capacele NU sunt cu microunde,aragaz sau masina de spalat vase în condiții de siguranță)

Porțiunea de caracteristică de control de împărțit sticlă prânz recipiente vă permite să recâștige controlul asupra dvs. de mese.Dispune de 3 compartimente,partea de control recipiente de sticlă face ușor de a organiza mese și să păstreze planul de dieta.

Frumoasa finisare și design din sticlă masă containere le face perfecte pentru sala de sport,picnicuri,birou, prânzuri.

Recipiente de sticlă cu Compartimente este un mare cadou.

Escrow este sigur pentru cumpărători și vânzători, vă recomandăm să alegeți Escrow,suporta card de Credit,

Moneybookers, Visa, Master card, Western union etc.

Dacă aveți nevoie pentru a utiliza "alte" plăți,vă rugăm să ne contactați ,prin e-mail sau un mesaj.

Plata ar trebui să fie finalizat în termen de 7 zile, dacă au ceva dificultăți, vă rugăm să anunțați-mă.

Am doar nava ta confirmat adresa.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este corectă înainte de cumpărare.

Toate comenzile vor fi livrate in termen de 1-4 zile lucratoare de la confirmarea platii.

Transportul prin China Post Air Mail pentru mai puțin de 2 kg de mărfuri ,în general, se va lua 25-45 de zile lucrătoare(în unele țări poate fi mult mai mare) ,dacă aveți nevoie de produsele foarte urgent ,vă rugăm să ne contactați pentru DHL etc. Vom calcula costul de transport maritim pentru tine .Întotdeauna este nevoie de aproximativ 3-7 zile pentru a ajunge.

Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau a taxelor la import

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.

Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 7 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv.Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale.În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă.Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.

Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.

Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.

Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Etichete: pahar conic, 300kg scară digitale, cutie de prânz, cutie alimente de sticlă, ceainic de portelan, sănătate, astm, ceai ceainic, 500kg scară, ceainic de sticlă

Utilizare piese de instrumente
Caracteristică Aprovizionat,Eco-Friendly
Numărul De Model BR-071
Certificare FDA & LFGB
Greutate 800g/750g
Dimensiune Different Model Sizes
Ambalare 1 Buc Cu Pachet Personalizat
Material Sticlă borosilicată mare
culoare Transparent
Nume De Brand borrey
Forma Dreptunghi
Tip Cutie De Prânz

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare