Moda De Mare Capacitate Masina De Cusut Geanta De Călătorie Portabil Sac De Depozitare Masina De Cusut Saci Multifuncțional De Instrumente De Cusut Saci De Mână

w4959

42.02lei

-38.77

80.79lei

-47 %

Produs nou

Descriere:

Capacitate mare: mai Multe buzunare incapatoare pentru fir, ace, bobine, degetare, bandă, foarfece, bobine, sau orice alte accesorii de cusut.

Mai multe Moduri de a Transporta: căptușit mâner și curea de umăr detașabilă oferi opțiunea de a purta de mână sau pe braț.

Calitate Premium: din apa-rezistent la oxford pânză material.Fermoar în ambele sensuri ușor de pus în mașină și să ia.Patru baze a preveni alunecarea și de a evita decopertarea, și, de asemenea, prop geanta.

Aplicabile Ocazii: O Masina de Cusut Geanta se potriveste pentru vacanta, clasa, partid și etc. Cel mai bun cadou pentru prietena, fiica, soția, prietenii de Ziua mamei, Craciun, ziua de nastere, aniversare, Ziua Îndrăgostiților.

Dimensiune(LxWxH): 48x24x31.8 cm / 18.89x9.44x12.51inch

Pachetul Include:

1 Bucată Mașină De Cusut Sac

Notă:

Vă rugăm să permiteți-1-3mm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină,culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

Etichete: masina de cusut bolsa, tricot needl, coase, tricot de stocare, slinger mașină de cusut accesorii, accesorii de coafură instrumente, dpx17, accesoriu cos, pelt sac de cusut, tricot machin

Stocare Stil Depozitare Role Si Pungi
Numărul De Model fire de tricotat sac
Tip De Stocare Fire De Stocare
Origine NC(de Origine)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare