De înaltă Calitate Acril Unghii Pulbere Set cu Instrumente de Manichiură pentru Unghii de Design Acrilic Pulbere de Cristal Set

w49105

47.64lei

-20.42

68.06lei

-30 %

Produs nou

De înaltă Calitate Acril Unghii Pulbere Set cu Instrumente de Manichiură pentru Unghii de Design Acrilic Pulbere de Cristal Set Descriere:

Descriere:

Dimensiune:se vede pe poze

Caietul de sarcini:

1.Pulberea este fabricat din personalizata formula și a superioară fabricarea tehnica care face acrilice pudră de lungă durată, pigmentate, și netedă, atunci când se aplică.

2.Acest acril unghii pulbere set este aplicat cu usurinta, lumina uv nu este necesară.Lichid acrilic este necesară (nu sunt incluse).Puteți absolut de a folosi imaginatia ta și de a crea propriul stil de unghii cât timp urmând instrucțiunile și de a aplica în mod corespunzător.

3.Acest acril unghii pulbere kit ar fi un cadou minunat pentru tine de a alege, puteți să-l dea la cineva de ziua lor de naștere, aniversări, Ziua Îndrăgostiților, etc. Ea/el va va placea.

4.Această zonă de unghii acrilice pulbere set va face viata mai plina de culoare în această vară perfectă de timp.Și înainte de a aplica unghiile, vă rugăm să citiți descrierea produsului sau instrucțiuni.

5.100% Satisfacție :Orice întrebare despre asta ,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Pachetul Include:

3X praf de cristal

1X octogonal cupa

1X cristal pen

1X cristal lichid

5X laser tava de hârtie

5X culoare tava de hârtie

Etichete: dh cuie, sclipici unghii, Acryl, acvariu., acryl unghii kit, compania seturi de manichiură, vopsea acrilica unghii set, instrumente seturi de scule, acrilico set de unghii, manicur set

Nume De Brand NoEnName_Null
Numărul De Model 263195
Cantitatea 1 Set
Dimensiune as
Material Plastic

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare