Anime Dor Kobayashi Dragon Menajera Cosplay Costum de sex Feminin Dulce Lolita Kanna Kamui Joc de Rol Menajera Costum de Haine de Petrecere pentru Fete

w4866

32.67lei

-16.8

49.47lei

-33 %

Produs nou

Bine ati venit la magazinul meu, Ne-am Sprijini picătură de transport maritim!!!

Informații dimensiune:

Bust:80-88cm,Talie:68-72cm

potrivit pentru femeile cu o inaltime de 150-175CM

Produse includ: Rochie+Pelerina+Frizură+Picior Inel

Notă:

1. Pls Compara detaliu dimensiuni cu a ta, vă rugăm să permiteți-1-3cm diferă datorită măsurare manual.Vă mulțumim pentru înțelegere.(Toate de măsurare în cm și vă rugăm să rețineți 1cm=0.39 inch)

2. Culoarea reală a elementului poate fi ușor diferit față de imaginile prezentate pe site-ul cauzat de mai mulți factori, cum ar fi luminozitatea monitorului și luminozitatea luminii atunci când luare de fotografie.Vă mulțumim pentru înțelegere.

Transport :

ne va livra în întreaga lume ,puteți alege metoda de transport maritim în funcție de timp are nevoie.

1.china post air mail de aproximativ 25-30 de zile lucrătoare ,poate dura mai mult pentru unele zone, precum Rusia ,Brazilia etc.

2.EMS durează 7-15 zile lucratoare.

3.Fedex durează 5-7working zile.

4.DHL are 3-8working zile.

doar nava pe adresa lasata de tine pe comandă ,dacă aveți nevoie de modificări ,vă rugăm să ne contactați înainte de transport maritim a fost făcut.

Conditii de plata:

Vom accepta Escrow,card de credit,transfer bancar.Din motive de securitate, vom livra comenzile la adresa de livrare ai confirmat cu Escrow.Dacă aveți orice întrebări cu privire la plată ,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați ,vom încerca cele mai bune pentru a rezolva problema.

Feedback-ul:

Satisfactia clientului este foarte importanta pentru noi.Dacă sunteți mulțumit cu produsele comandate, vă rugăm să lăsați 5 stele feedback-ul.Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele comandate, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ.Putem lucra împreună pentru a rezolva orice diferend.

Vă mulțumesc foarte mult pentru vizita! :)

Bucurați-vă de cumparaturi www.videoprint.ro!!

Etichete: negru loli, capsuni brosa costume, sailor costum de sex, rochie quinceanera, costum servitoare, lolita, menajera costum cosplay anime, chelia latex, menajera, dragon menajera

Numărul De Model SSJ43
Tip De Sursă anime
Caractere Alte
Material Poliester
Componente Pelerina + fusta + frizură + picior inel
Tip De Element Seturi
Gen FEMEI
Utilizare Specială Costume
Înălțime 150-175cm Fete

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare