Livrare Gratuita Perete Umplere Cadă Cromat Alamă Rotație De 360 De Baie Robinet Accesoriu Cadă Cioc

w48491

142.38lei

-61.02

203.40lei

-30 %

Produs nou

\ Transport Gratuit De Montare Pe Perete Umplere Cadă Cromat Alamă Rotație De 360 De Baie Robinet Accesoriu Cadă Cioc

produs discription Stil: Modern, Contemporan de design Pentru spații comerciale, casa, bar etc. utilizare.Rezista la coroziune și defăimare usor de instalat

Plata Escrow și carduri de credit majore.

Transportul și condițiile de Obicei, transportul poate fi aranjat în termen de 2 zile lucrătoare de la primirea de plată.Fiecare element poate fi expediate dacă plata primită înainte de ora 17:00 în fiecare zi.am expediat prin China Post Air Parcel, estimat de sosire este de 15~25 de zile.Mai rapid de transport maritim este disponibil, dar are nevoie de bani în plus.E-Mail timp de tranzit este cel mai bun estimat, dar nu garantat.Ca timp de tranzit variaza.Cumpărătorul este responsabil pentru transportul retur.

Contactati-ne Transport prejudiciul trebuie să fie raportate în termen de 5 zile lucrătoare de la data la care produsul a fost livrat.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să fie liber să contactați cu noi,vom răspunde la întrebările dumneavoastră cât mai repede.Vom răspunde la întrebarea dumneavoastră prin e-mail, vă rugăm să verificați adresa dvs. de email pentru răspunsuri.

Feedback-ul nu descrie elementele de cât de bine pot.Dacă am omis ceva, te rog lasă-mă să știu.Vă rugăm să e-mail-mă înainte de a părăsi feedback-ul dacă nu sunteți mulțumit cu articolul dvs., astfel încât să putem lucra.Cumpărătorii internaționale - vă Rugăm să Rețineți: taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau costul de transport maritim.

Etichete: baie robinet de perete, duza de la robinet, bazinul mixer, robinet de bucatarie, gura de scurgere pentru baie, robinet negru, duș cioc, robinet chiuveta, Cioc, apăsați perete

Material Mâner NICI unul
Numărul De Model JR4877
Supapa De Material De Bază NICI unul
Reamintesc duza nu poate funcționa de la sine , vă rugăm să cumpere comutator pentru a face să funcționeze
Utilizarea înlocuiți duza pentru baie și duș, robinet
Finisaj Chrome Terminat
Nume De Brand MYQualife
culoare Chrome
Corpul Material Alama
Caracteristică Rotire Gura De Scurgere
Stil Fără Mâner Singur Orificiu
Tip De Instalare Montat Pe Perete

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare